SRAMOTNI POTEZI ZVIJEZDA ŠPANJOLSKE I ENGLESKE: / Ovakvim stvarima nije mjesto u nogometu

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Sinoć u Sevilli, na stadionu Betisa, osramotili su se Dani Ceballos i Jordan Pickford

16.10.2018.
10:57
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Simuliranje, "gluma" i dalje su problem današnjeg nogometa, kao i sramota osobe koja se takvom ponašanju na sportskim borilištima priklanja. Upravo se sinoć u Sevilli, na stadionu Betisa, osramotio Dani Ceballos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon jednog duela Španjolac se uhvatio za glavu i potom kao pokošem pao na travnjak, ali na snimci se jasno vidi kako udarca uopće nije bilo. Javnost se na društvenim mrežama slaže u jednom. Ovakve prevare moraju se početi strože kažnjavati.

Jordan Pickford, vratar Gordi Albiona, također je bio vinovnik nesportskog poteza. Pickford je rukama "malo" zaustavio Rodriga da zabije pogodak nakon što ga je netom prije predriblao. No, sudac mu je progledao kroz prste, nije ga čak niti kaznio unatoč prosvjedima domaće publike, Ramosa i društva...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska u Sevilli svladala Španjolsku 3-2

Inače, u susretu 4. kola skupine 4 prve jakosne skupine Lige nacija, u kojoj igra i Hrvatska, Engleska je kao gost u Sevilli svladala Španjolsku sa 3-2 (3-0) i tako odluku o tome koja će reprezentacija iz ove skupine izboriti nastup na završnom turniru odgodila za studeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudesna obrana Pickforda

Španjolci su bolje krenuli u utakmicu i već u prvih 10-ak minuta stvorili nekoliko izrazitih prilika za pogodak, od kojih se posebno ističe veliki promašaj Alonsa, igrača Chelseaja, u 9. minuti kada je s tri-četiri metra umjesto prazne mreže pogodio engleskog vratara Pickforda, koji je ležao na travi, u glavu, nisu uspjeli povesti i za to su bili kažnjeni. Više o čudesnoj obrani Pickforda koja je stušila društvene mreže možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo