banner

NEPOZNATE BROJKE

PROCURILI DETALJI REBIĆEVOG TRANSFERA U MILAN: Iznenadit ćete se koliko su Talijani zapravo platili Vatrenog

Portugalac Silva u Milanu je bio razočaranje, dok je u Eintrachtu postao prva opcija u napadu. O Rebiću na treba ni trošiti riječi i moglo bi se slobodno reći da je, nakon Ibrahimovića, Ante drugi najvažniji arhitekt Milanovog preporoda

Dan nakon što je Ante Rebić odigrao još jednu jako dobru utakmicu u dresu Milana te nasebično asistirao za pogodak u Europskoj ligi, procurili su detalji njegovog transfera iz Eintrachta u Milan.

Bio je to dosta specifičan transfer u kojem je redove Milana napustio Andre Silva, a Rebić stigao na San Siro. Kako danas otkriva njemački list Bild, u taj transfer nije ulupana neka suluda svota, Eintracht i Milan dogovorili su se da će Nijemci Talijanima za Rebića dati pet milijuna eura, a da će ovi njima vratiti tri za Andrea Silvu.

[VIDEO] REBIĆ POKAZAO O KAKVOM SE IGRAČU RADI: Zbog ovog poteza navijači MiIana ga obožavaju

Najviše je zapravo tu profitirala Fiorentina koja je uzela 2,5 milijuna eura od Rebićevog transfera, a to je klauzula koja odavno stoji u njegovom ugovoru.

Ipak, u cijeloj ovoj igri zapravo su profitirali svi. Portugalac Silva u Milanu je bio razočaranje, dok je u Eintrachtu postao prva opcija u napadu. O Rebiću na treba ni trošiti riječi i moglo bi se slobodno reći da je, nakon Ibrahimovića, Ante drugi najvažniji arhitekt Milanovog preporoda.

Povratak na Net.hr