SEKS SKANDAL POTRESA NOGOMETNI SVIJET: / Procurile šokantne fotografije poznatog suca

Image
Foto: AFP, NELSON ALMEIDA

Portal 101 Great Goals piše o velikom skandalu do kojeg je došlo nakon finalnog sraza specijalnog izdanja Copa Americe između pobjednika Čilea i Argentine.

29.6.2016.
17:28
AFP, NELSON ALMEIDA
VOYO logo

Glavni sudac utakmice, Brazilac Heber Lopes, snimljen je u trenutku raskalašene zabave s dvije prostitutke nakon finala u kojem je Čile nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca po drugi puta zaredom osvojio ovo južnoameričko reprezentativno natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar po Lopesa bude gora, on je dosta loše sudio sraz Čilea i Argentine. Brazilac je usmjerio pažnju nogometnog svijeta na sebe podijelivši čak devet žutih kartona. Četiri žuta dobili su reprezentativci Argentine, dok je pet žutih otišlo na stranu Čilea. Uz to, Lopes je podijelio i dva crvena kartona. "Sretnici" su bili Marcelo Diaz (Čile) i Marcos Rojo (Argentina).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudačka statistika za rubriku vjerovali ili ne

Njegova sudačka statistika poprilično je šokantna. Naime, u posljednjih 27 službenih susreta u kojim je bio djelitelj pravde, Lopes je podijelio čak 14 crvenih kartona. Nakon što je privukao takvu pažnju na sebe u finalu Copa Americe, brazilski arbitar odlučio se nakon spomenutog dvoboja malo opustit, a u javnost su procurile fotografije njegove zabave s dvije prostitutke. Ne zna se tko ih je pustio u javnost. Lopesove fotografije s prostitukama možete pogledati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo