POTPUNA PROPAST

PROCURILE ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE ENGLESKOG KAPETANA: ‘Bio je toliko pijan da je jedva stajao na nogama’

Otočki tabloid The Sun objavio je u srijedu fotografije potpuno pijanog kapetana engleske nogometne reprezentacije Waynea Rooneyja, snimljene nakon pobjede protiv Škotske (3-0) u petak navečer.

The Sun je još u utorak donio priču kako je alkoholizirani Rooney nepozvan upao na svadbu koja se održavala u hotelu u kojem je odsjela i engleska reprezentacija. Dan kasnije je sve potkrijepio šokantnim fotografijama napadača Manchester Uniteda u očajnom stanju, uz komentar kako je bio toliko pijan da je jedva stajao na nogama.

‘Nije mogao složiti rečenicu’

Rooney je, tvrdi spomenuti tabloid, poslije pobjede protiv Škotske pio u društvu reprezentativnih kolega Johna Stonesa, Raheema Sterlinga i Phila Jagielke, a onda je s potonjim upao na vjenčanje gdje je nastavio piti. Svjedoci tvrde da je 31-godišnjak bio gotovo paraliziran nakon tulumarenja do 5 sati ujutro, te da je jedva mogao govoriti.

“Nije mogao složiti rečenicu i padao je kao u komediji. Nitko nije mogao vjerovati da je to engleski kapetan. Bio je izvan sebe i ispijao je čašu za čašom crnog vina. Fotografije su snimljene u ranim satima, a društvo je nastavilo piti i nakon toga”, rekao je The Sunu izvor s vjenčanja.

Rooney nije igrao prijateljsku utakmicu protiv Španjolske (2-2) u utorak zbog navodne ozljede, ali sada je vrlo upitna istinitos tog obrazloženja. Moguće je da je izbornik Gareth Southgate poslao Rooneyja kući upravo zbog pijanstva, a kako će na sve reagirati Jose Mourinho i Manchester United tek treba vidjeti. Rooney je već dugo daleko od nekadašnje forme, a ovaj slučaj bi mu mogao i definitivno presuditi na Old Traffordu.

Povratak na Net.hr