Procurila vijest dana: Dinamo ima novog trenera?!

22.12.2011.
11:09
VOYO logo

Hrvatski portal Gol.hr objavio je vijest koja još nema i konačnu potvrdu. Dinamo bi u petak trebao objaviti ime novog trenera, o kojem se zasad zna samo da je riječ o iznimno poznatom nogometnom stručnjaku.

Naime, ime se zasad čuva kao najstroža vojna tajna, a sve bi trebalo biti objavljeno u petak, vjerujemo na još jednoj presici Zdravka Mamića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/Gw4gi0AeSvA?version=3&hl=en_US

'Nije još sto posto sigurno, ali u petak bi trebalo biti obznanjeno ime novog trenera. Još postoji mala mogućnost da se sve izjalovi, tako da su čelni ljudi Dinama jako oprezni', otkrio je neimenovani izvor iz kluba, koji je iz razumljivih razloga želio ostati anoniman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i znakovitu opasku:

"Mislim da će navijači biti zadovoljni novim rješenjem!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su se svi hrvatski treneri s renomeom i po nekoliko puta izvrtjeli na Dinamovoj klupi, možemo samo nagađati da se vjerojatno radi o nekom 'recidivistu'. Poznato je da navijači jako simpatiziraju Josipa Kužea, međutim, bivši trener Dinama je posljednjih dana prilično grubo 'otpilio' Mamića i poručio mu da neće doći u Maksimir, isprovociran Mamićevim omalovažavanjem domaćih trenera u jednoj izjavi.

Prava bomba bila bi da se u plavi pakao vraća Ćiro Blažević, koji ima angažman u iranskom Mes Kermanu, a spominjali su se i Argentinac Hector Cuper, koji je u međuvremenu našao angažman u Turskoj, te izbornik slovačke reprezentacije i trener Slovana iz Bratislave Vladimir Weiss.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Zdravko Mamić

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo