Procurila strašna vijest za Vatrene: Ćorluka napušta reprezentaciju?!

Nakon debakla na SP-u u Brazilu jasno je kako Vatreni trebaju na remont.

28.6.2014.
12:42
VOYO logo

Prvi koji je reprezentaciji rekao zbogom je Ognjen Vukojević. Ogi je poslao službeno pismo HNS-u u kojem navodi da je njegova karijera po pitanju Vatrenih završena. Nešto slično najavljivalo se od 35-godišnjeg Stipe Pletikose, koji je nakon SP-a najavio kako nije siguran da će nastaviti s Nikom Kovačem.

U 35-toj godini je i Ivica Olić. Najavljivao je Ola svoj oproštaj još nakon EURO-a u Poljskoj i Ukrajini, pa se predomislio, ostao još jedan kvalifikacijski ciklus, no više od toga bilo bi previše. Na odlasku je i povratnik Danijel Pranjić, koji s 32 godine na leđima nije opravdao poziv u Brazil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono čega smo se bojali također je došlo na dnevni red. Dugogodišnja ikona Vatrenih, kapetan Darijo Srna već nekoliko godina za Hrvatsku ne igra na onom najvišem nivou na kojem smo ga navikli gledati. Mnogi su upravo u njega uperili prstom kao jednog od velikih krivaca zbog lošeg nastupa naših nogometaša na SP-u, stoga se mogući oproštaj hrvatskog kapetana također može očekivati.

No, iz redova Vatrenih je procurila poprilično uznemirujuća vijest. Od reprezentacije bi se prije svih navedenih trebao oprostiti Vedran Ćorluka. Navodno je Čarli sit reprezentacije i nabrušenih odnosa posljednjih godina da mu je toliko dozlogrdila da se odlučio oprostiti. Također, najpouzdaniji igrač Hrvatske obrane ima 28 godina ali i velikih problema s ozljedama, posebice tetivama koje ga muče već duže vrijeme, a svako okupljanje reprezentacije u kvalifikacijskim ciklusima samo su dodatni teret za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuška se, šuška kao je Čarli već odlučio i kako će to vrlo brzo obraniti Niki Kovaču, HNS-u i hrvatskoj javnosti. Daj Bože da je sve to samo patka! Jer svi dobro znamo tko je i što je među Vatrenima Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo