Procurila primamljiva cifra: Engleski prvoligas za Kramarica nudi pravo bogatstvo

Rijeka je potvrdila da je engleski prvoligas Leicester ponudio za Andreja Kramarica 10 milijuna eura. Medutim, celnici Bijelih s Kantride jos uvijek 'igraju igru', te jos nista nisu dogovorili.

6.12.2014.
11:13
VOYO logo

Rijeka i bas nije najsretnija sto je ponuda Leicestera za Andreja Kramarica od 10 milijuna eura procurila u javnost. Ali, sretna je sto su dobili okruglu brojku, te ce sad svi ostali zainteresirani za ovog sjajnog napadaca, a nije da ih nema, morati dobro odrijesiti kesu kako bi ga dobili.

"Komunikacija izmedu Rijeke i Leicestera postoji, no nista jos nismo rijesili ni definirali. Vidjet cemo kako ce se situacija dalje razvijati", kazao je sportski direktor Rijeke Srecko Juricic, pisu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medutim, ako cemo suditi prema trenutnoj poziciji Leicestera na ljestvici Premierlige (posljednjeplasirani klub), tesko da ce se Kramaric zaputiti na King Power. Ipak su bolje opcije Juventus i Chelsea, pa koliko god bila smijesna ponuda Juventusa od samo milijun i pol eura neto po godini.

//www.youtube.com/embed/4LpXLhcFrJg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Rijeci se javno prica kako obitelj Kramaric zeli da Andreja postane igrac Chelsea, a navijaci Rijeke sanjaju jos jednu sezonu Kramarica na Kantridi. Sumnjamo u takav razvoj dogadaja, jer, suskanje eura itekako privlace Damira Miskovica i drustvo, iako, niti oni ne skrivaju zelju da Kramaric ostane u njihovom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo