Odlučio je: Šuker će o problemu HNS-a progovoriti nakon utakmice!

“Ne bih o tome. Znam da vas to zanima, ali o tome ću govoriti nakon utakmice. Glava nam je sada u susretu u kojem tražimo nova tri boda “, najavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker pred utakmicu s Azerbajdžanom.

U Osijeku su ‘pozitivne vibracije’ po čelnom čovjeku našeg nogometa, ali on u svom rodnom gradu nije mogao reći kada će u Gradski vrt opet stići Vatreni.

“FIFA i UEFA traže 120 dana prije utakmice da se odluči domaćin, no ostavimo to Izvršnom odboru. Čeka nas Norveška, doći će 4000 njihovih navijača i trebamo vidjeti gdje ćemo ih najbolje smjestiti. O tome studiozno razmišljamo i odlučujemo”, kazao je Šuker i otkrio kome će ići dio prihoda s utakmice kvalifikacija za EURO 2016. godine.

“HNS je uvijek gost na svakom terenu u Hrvatskoj, što nas žalosti. Volio bih da budemo domaćini i da nam država više pomogne sa infrastrukturom, no u ovom trenutku se osjećamo kao pravi domaćini. Ne skrivamo ništa, ali ne bih o našim ugovorima. Zadnji put smo dali sredstva Županiji, ovaj put će ići u NK Osijek i u Športske objekte koji su vlasnici stadiona, ali ne bih o iznosu”, zaključio je Šuker u izjavi za Jutarnji list.

Povratak na Net.hr