PRITISAK I DOMAĆI TEREN UČINILI SVOJE: / Trener Zagreba smirivao svoje igrače u Areni Zagreb

Image

Rukometaši PPD Zagreba poraženi su od europskog doprvaka, mađarskog Telekom Veszprema sa 22-23 (10-12) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka koja je u subotu odigrana pred više od 12.

25.3.2017.
21:00
VOYO logo

Trener PPD Zagreba Silvio Ivandija za vrijeme timeoutova nekoliko je puta govorio svojim rukometašima da se smire, da ne budu nervozni u igri. No, mirnoće u rukama Horvata i društva nije bilo. Barem ne u većem dijelu susreta.

Utakmicu otvorili katastrofalno

PPD Zagreb protiv Telekom Veszprema odigrao je jednu dobru utakmicu, s previše nervoze. Zagrebaši su utakmicu otvorili katastrofalno, u prvih 14. minuta zabili su samo dva gola. Kasnije je to izgledalo bolje, puno bolje, ali opet nedovoljno za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

DRAMA U ARENI ZAGREB! Kontrec u posljednjoj sekundi pogodio vratnicu za očaj domaće publike

"Napravili smo previše tehničkih pogrešaka, promašivali kad smo mogli prelomiti utakmicu na svoju stranu. No, ne predajemo se. I ovaj minimalni poraz je još uvijek aktivan rezultat", rekao je za Hrvatsku televiziju trener PPD Zagreba Silvio Ivandija.

Kontrec tragičar

Tin Kontrec je u zadnjoj sekundi pogodio i vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali smo otići u Mađarsku s većom prednošću. Nije bila fantastična utakmica ni s naše, ni sa Zagrebove strane, ali igrale su se žestoke obrane. Zagreb nas je spustio ispod 25 golova, ali zadržali smo i mi njih. Moramo biti oprezni u uzvratu. Ako bude ovakva utakmica, to može otići na bilo koju stranu", rekao je jedan od najboljih pojedinaca Veszprema hrvatski vratar Mirko Alilović koji je sakupio 10 obrana.

Jedna od važnih obrana bila je i ona kada je zaustavio Horvatov sedmerac na kraju prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo loše periode, radili smo i glupa isključenja, ali još imamo aktivan rezultat. Nije s njima lako igrati, jer jako teško griješe. Pokazali smo već da možemo pobjeđivati i u gostima. Uostalom, znamo kako je to bilo prošle godine s Loewenom", još uvijek je optimističan Zagrebov kapetan Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo