'PRILIKA KAKVA SE PRUŽA JEDNOM U ŽIVOTU': / Iz hrvatskog prvoligaša u bogatu Kinu

Image

U prvoligašu iz Pule vijest nazivaju neočekivanom i šokantnom, no definitivno je točno da od ovog utorka Istru 1961 više ne vodi Goran Tomić.

29.11.2016.
21:18
VOYO logo

"Sve se dogodilo iznenadno, jako brzo. Prošli tjedan sam dobio jedan poziv koji je za mene bio nevjerojatan i još ne mogu vjerovati kakav poziv sam dobio. U prijašnjem razdoblju, u posljednjih mjesec dana, je bilo više upita da preuzmem neke kineske klubove. To sam međutim sve redovito odbijao, ali ovaj poziv jednostavno nisam mogao odbiti. Radi se o prilici koja se pruža jednom u životu tako da jednostavno nisam mogao reći ne", pojasnio je za internetske stranice kluba Tomić, ali pritom nije mogao otkriti o preuzimanju klupe kojeg kluba je riječ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

" Izuzetno mi je žao što napuštam Istru jer sam u ova četiri mjeseca proživio izuzetno lijepe trenutke u klubu u kojem sam se jako ugodno osjećao i koji je korektno ispunjavao sve svoje obaveze prema meni. Atmosfera u klubu je od mog dolaska bila zaista odlična i normalno da mi je s te strane jako teško otići. Na žalost vam ne mogu reći više detalja jer još nije objavljeno u Kini, međutim, kada se sazna informacija vjerujem da će svi shvatiti zašto odlazim. Jasno mi je razočarenje i u neku ruku ogorčenost, ali ovo je jedna prilika koja je došla iznenada i koju jednostavno nisam mogao odbiti. Naravno da sam razgovarao i s gospodinom Gloverom koji je shvatio da je ovo prilika koja se događa jednom u životu. Naravno da sam htio odraditi sve ovo do kraja, ali nije bilo moguće pošto u Kini pripreme počinju 1. prosinca tako da ću već u četvrtak biti na letu prema tamo. Normalno je da su igrači bili iznenađeni, ali oni su profesionalci tako da moraju nastaviti najbolje što mogu."

Klub je potvrdio da će privremeni trener biti Darko Raić-Sudar koji će voditi ekipu do kraja polusezone, a njegov pomoćnik Alen Šušnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beijing Baxy, Tianjin Songyiang i Zhejiang Yiteng, kineski su klubovi koje je 39-godišnjak dosad vodio. Istru ostavlja na petom mjestu ljestvice Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo