PRIJETNJA HRVATA S ISLANDA: / 'U Zagreb dolazimo po pobjedu, kao momčad smo jači od Hrvatske'

Image
Foto: AFP, HARALDUR GUDJONSSON

"Island dolazi u Zagreb po pobjedu." Poruka je to Luke Kostića, nekadašnjeg nogometaša Osijeka koji već gotovo 30 godina živi na Islandu.

10.11.2016.
18:11
AFP, HARALDUR GUDJONSSON
VOYO logo

Kostić je igrao za Osijek od 1979. do 1989. godine, a onda se preselio na Island gdje danas radi kao trener. Vodio je, između ostaloga, i islandsku U-17 reprezentaciju i dobro je upoznat s kvalitetom tamošnjeg nogometa. Zanimljive su stoga njegove riječi uoči subotnjeg dvoboja između Hrvatske i Islanda (18 sati) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Image
SLAVNI ISLANDSKI KOMENTATOR POKLONIO SE HRVATU /

'Malo je takvih igrača na svijetu'

Image
SLAVNI ISLANDSKI KOMENTATOR POKLONIO SE HRVATU /

'Malo je takvih igrača na svijetu'

'Igrači u najboljim godinama'

"Ne dolazimo u Hrvatsku na izlet, nego pobijediti. Imamo sjajnu momčad s igračima koji su u najboljim godinama i puni su samopouzdanja. Napredovali su u napadačkoj igri što se vidjelo u pobjedi protiv Turske (2-0, op. a.)", prenosi Kostićeve riječi islandski Visir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/OEWh

Island je bio jedno od najugodnijih iznenađenja na ovogodišnjem Euru na kojem je u osmini finala izbacio Englesku, pa ispao u četvrtfinalu od domaćina Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moramo biti agresivniji'

"Mislim da smo kao momčad jači od Hrvatske. Naš se uspjeh temelji na momčadskom duhu, a hrvatski na individualnoj kvaliteti. Ovo će nam biti najteža utakmica dosad u kvalifikacijama. Moramo biti agresivniji i više ići naprijed nego u prijašnjim utakmicama", dodao je Kostić koji ne misli da će za Hrvatsku hendikep biti činjenica da će igrati pred praznim stadionom.

"Ti dečki su profesionalci i to neće previše utjecati na njih. Riječ je o vrlo talentiranoj momčadi s dobrim pojedincima", zaključio je Kostić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo