Bio je to veliki dan za cijeli Zagreb, a danas, ispostavlja se, najgori ikad!

Na Valentinovo 2000. godine, prije točno 14 godina velika borba navijača Modrih napokon se isplatila. NK Croatia je otišla u povijest, a 'zagrebačkoj svetinji' napokon je vraćeno ime Dinamo.

14.2.2014.
10:07
VOYO logo

Svi oni kojima je modra boja pri srcu zauvijek će pamtiti 14. veljače 2000. godine.

"Imamo Dinamo", bile su dvije riječi koje je prije točno 14 godina tisućama navijača ispod zapadne tribine rekao tadašnji sportski direktor ModrihVelimir Zajec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Te dvije kratke riječi bile su sve što su navijači oko stadiona, ali i oni brojni u gradu, državi i šire htjeli čuti. Vraćeno je sveto ime Dinamo. Na dan zaljubljenih navijačima Dinama ostvarila se dugogodišnja želja kada su dobili svoj Dinamo", ističe se na službenim stranicama kluba.

No, nažalost, za sve navijače zagrebačke svetinje, taj dan ostat će upamćen i kao početak nove tiranije, one Zdravka Mamića koji je tada ušao u klub i postao član Izvršnog odbora. Samo tri godine poslije preuzeo je poziciju Izvršnog dopredsjednika kluba te idućih nekoliko godina uzurpirao maksimirski klub i ponovno otjerao sve navijače koji su napokon dočekali pad NK Croatije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo Dinama iskoristilo je priliku da i danas pokuša patetičnim riječima namamiti navijače na stadion.

"Obilježavanje povratka imena Dinamo samo je još jedan razlog da ovu subotu, 15. veljače u 17 sati, navijači koji su osobno ispod istih tih tribina dočekali povratak imena kao i svi ostali koji vole Dinamo dođu na utakmicu protiv Splita i na Maksimiru proslave važan dan u povijesti Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li aktualno vodstvo ikada shvatiti da svi BBB-i, isto kao i prije 14 godina, danas čekaju kada će netko kao Velimir Zajec ispaliti dvije kratke riječi - 'Imamo Dinamo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo