SVAKA ČAST

PRIČA ZBOG KOJE ĆETE PUSTITI SUZU: Istetovirao grb omraženog rivala, a razlog je doista nevjerojatan

Jedan žestoki navijač Manchester Uniteda je na nozi istetovirao grb omraženog rivala Liverpoola. Nije u pitanju izgubljena oklada ili nešto slično, već uistinu plemenit razlog.

Wayne Ryan se ‘bacio pod iglu’ u salonu za tetovaže koji drži jedan veliki navijač Liverpoola. Pet sati kasnije na nozi mu je osvanuo grb najomraženijeg kluba. Razlog je četverogodišnja djevojčica Mia Tate koja se bori s leukemijom, a Ryan pokušava prikupiti sredstva za njezino liječenje.

‘Prijatelji me nazivaju ludim’

“Nisam si dao tetovirati ni Unitedov grb, prijatelji me nazivaju ludim, ali imaju djecu i shvaćaju koliko je važan moj cilj”, ispričao je 33-godišnjak za Liverpool Echo.

Ryanova ideja je sljedeća: budući da stalno nosi na sebi dres Manchester Uniteda, a gotovo uvijek hoda u kratkim hlačama, nada se da će ljudi primijetiti njegovu tetovažu, zaustavljati ga i pitati o čemu se radi. Tada će im imati priliku ispričati im priču o maloj Miji i zamoliti ih da daju novčani prilog za njezino liječenje. Našalio se da će rado ukloniti tetovažu ako se nađe neki bogati navijač Uniteda koji uplati 100.000 funti za liječenje oboljele djevojčice.

“Bilo mi je mučno u salonu za tetovažu, a majstor mi je rekao da će napraviti sve da me boli što je više moguće. Ranije me ne biste mogli nagovoriti ni da na minutu odjenem dres Liverpoola, tako da je ovo velika stvar. Mijina obitelj mi je zahvalna što ovo radim”, dodao je Ryan.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr