PREOKRET NA POMOLU: / Bilić igra novu utakmicu protiv Fenerbahçea!?

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nije uspio ugrabiti ni bod u nedjeljnom derbiju turskog prvenstva protiv Fenerbahçea, ali iznenada bi mogao dobiti drugu priliku.

26.3.2015.
15:49
VOYO logo

Podsjetimo, Fener je u dvoboju 25. ligaškog kola kao domaćin slavio s 1:0 pogotkom Mousse Sowa u sudačkoj nadoknadi. U prvom se poluvremenu, međutim, dogodio incident zbog kojeg u Beşiktaşu traže ponavljanje utakmice. Naime, Fenerov nigerijski napadač Emmanuel Emenike u jednomje trenutku zbog zvižduka vlastitih navijača igrač zbog zvižduka vlastitih navijača skinuo dres i napustio teren, da bi se na nagovor suigrača nešto kasnije ipak vratio.

U Beşiktaşu tvrde da je sudac prekršio pravila jer nije kaznio Emenikea. FIFA-ina pravila govore da igrač mora dobiti žuti karton ako napusti teren bez sučeva dopuštenja, ako uđe na teren bez dozvole ili ako skine dres. Sve je to Emenike napravio, a prošao je bez opomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Turski nogometni savez uvažiti žalbu, tek treba vidjeti, a u Bilićevom se klubu nadaju ponavljanju prošle sezone kada su zbog povrede pravila igrali novu utakmicu protiv Kasimpaşe. No, tada je u pitanju ipak bio puno teži prekršaj. Igrač Kasimpaşe Ryan Donk je, naime, uzeo loptu koju je netko ubacio na teren, te njome izbio pravu loptu baš u trenutku kad je Hugo Almeida htio pucati na gol. Sudac je propustio dosuditi penal za Beşiktaş koji se žalio i izborio ponavljanje ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo