PREOKRET NA POLJUDU: / Dva hajdukovca iz afere 'pršut' ostaju; počinje rekonstrukcija prve momčadi

Image
Foto: Facebook: 'Otac ulica, majka Torcida'

Hajduk danas u devet sat prvom prozivkom trenera Siniše Oreščanina počinje pripreme na Poljudu

3.1.2019.
9:27
Facebook: 'Otac ulica, majka Torcida'
VOYO logo

Dogodio se zaokret po pitanju otpisanih igrača, pa će tako pripreme započeti Stipe Vučur i Andre Fomitschow, sudionici “pršut-partija”, ali to svejedno ne znači da njih dvojica neće otići, javljaju Sportske novosti.

Image
VETERAN HAJDUKA O NOVOM SKANDALU NA POLJUDU ZA NET.HR: /

'Razočaran sam. To nisu naša dica. No, tako su htjeli, pa neka im je'

Image
VETERAN HAJDUKA O NOVOM SKANDALU NA POLJUDU ZA NET.HR: /

'Razočaran sam. To nisu naša dica. No, tako su htjeli, pa neka im je'

Vučur je u ovom trenutku neophodan

Vučur je u ovom trenutku neophodan zbog maloga broja stopera jer se Ardian Ismajli oporavlja nakon operacije slijepoga crijeva, a Borja Lopez poslije ozljede. Budući da su lijevi bekovi Steliano Filip i Hysen Memolla prebačeni u drugu momčad Bijelih te se na njih ne računa, mjesto do dolaska novog lijevog bočnog, piše SN, upotpunjavat će Fomitschow, a zna se da je prvi izbor mladi Domagoj Bradarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zagreb: Dinamo i Hajduk susreli se u 18. kolu HR Prve lige 16.12.2018., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Stipe Vucur, Bruno Petkovic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Također, ne računa se ni na Edina Šehića. Pripreme će započeti i nekolicina igrača iz druge momčadi, među njima i stoper Ivica Batarelo. Vrijedi spomenuti kako Hajduk danas u devet sat prvom prozivkom trenera Siniše Oreščanina počinje pripreme na Poljudu, a potom će se sportski direktor Saša Bjelanović obratiti javnosti po pitanju eventualnih dolazaka i odlazaka.

Procurile fotografije uoči derbija s Dinamom u Zagrebu

U prosincu 2018., nekoliko dana uoči derbija s Dinamom u Zagrebu, na društvenim mrežama, točnije na Facebook stranici “Otac ulica, majka Torcida”, procurile su fotografije nekoliko Hajdukovih igrača kako goli do pasa igraju poker, ispijajući alkohol, konzumirajući cigarete, a neki od prisutnih za stolom pritom si lijepe fete pršuta na čelo poput bivšeg gradonačelnika Splita Željka Keruma. Sve to, barem prema fotografijama, izgledalo je bahato i neprofesionalno…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar bude gora, na fotografijama su trojica igrača koji spadaju među najkritiziranije u Hajdukovoj svlačionici. Dakle, stoper Stipe Vučur te lijevi bekovi Andre Fomitschow i Steliano Filip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo