PREKIPJELO MU: / Marcelo Brozović razmišlja o odlasku iz Intera

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nezadovoljan je svojim statusom u Interu kod trenera Roberta Mancinija i zato će razgovarati s trenerom, vlasnikom i agentima o odlasku na zimu.

13.10.2015.
14:16
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Kada je Marcelo Brozović početkom godine došao iz Dinama na dvogodišnju posudbu u Inter, trener Intera Roberto Mancini je sa hvalospjevima govorio o hrvatskom nogometašu. Brozović je vrlo brzo zaigrao u prvoj momčadi, a nerijetko mu je Mancini više povjerenja ukazivao nego Mateu Kovačiću.

Brozović je Interu donio dinamiku i brzinu na sredini terena, a upravo je to trebalo Interu. Međutim, u novoj sezoni Brozović je pao u drugi plan. Mancini ga, trenutno, pored Guarina, Kondogbije, Mela i Perišića ne vidi u svojim strateškim zamislima, ne više od sjedenja na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Mancini ga vidi kao prvu zamjenu za nekog od veznjaka

Stoga, Brozović trenutno proživljava krizu u dresu Nerazzurra, a takav status više ne želi trpiti. Zato, prema pisanju talijanskog izdanja portala Goal, razmišlja o napuštanju momčadi. Vatreni planirarazgovarati s trenerom, vlasnikom i agentima o odlasku na zimu. Nerazzurri bi ga pustili za 12 ili 13 milijuna eura.

Prošle sezone Inter je odbio ponudu Lyona, no ovoga puta stigne li nova, bila bi drugačija priča jer je Hrvat nezadovoljan što mora sjediti na klupi, a to nezadovoljstvo sve je veće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, pitanje je bi li ga Mancini samo tako dao. Jer, talijanski trener Brozovića vidi kao prvu rezervu u slučaju ozlijedi li se neko od veznjaka, a kako je Mancini sklon čestom mijenjaju taktičkih zamisli, mogla bi mu tijekom sezone zasvijetliti lampica i vidjeti Brozovića kao važnog igrača u svom sustavu igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo