PREKINUTE ŠPEKULACIJE: / Zna se tko će voditi PSG sljedeće sezone

Image
Foto: AFP, KENZO TRIBOUILLARD

Trener PSG-a Laurent Blanc je produljio ugovor s francuskim prvakom do 2018. godine, objavio je klub na svojim službenim stranicama.

11.2.2016.
10:50
AFP, KENZO TRIBOUILLARD
VOYO logo

"Želim zahvaliti klubu na povjerenju koje mi je pružio", kazao je Blanc čiji je dosadašnji ugovor završavao na kraju aktualne sezone.

Na pragu trećeg naslova

Bivši francuski branič, koji je s reprezentacijom osvojio naslov svjetskog prvaka 1998. godine, zamijenio je na klupi PSG-a u lipnju 2013. Carla Ancelottija, godinu dana nakon što mu je istekao mandat izbornika Tricolora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je odveo PSG do dva uzastopna naslova francuskog prvaka, a smiješi mu se i treći budući da trenutno ima čak 24 boda prednosti pred najbližim pratiteljem Monacom. Osim toga, očekuje ga i nastavak izazova u Ligi prvaka, a suparnik PSG-u u osmini finala je engleski prvak Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blancovim produljenjem ugovora prekinute su špekulacije o mogućem dolasku Josea Mourinha na Park prinčeva. Također, Blanc se neko vrijeme spominjao kao kandidat za trenera Manchester Uniteda, kluba u kojem je proveo dio igračke karijere, ali sada je i ta priča završena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo