PREKINUTA PRESICA HAJDUKA UOČI JADRANSKOG DERBIJA: / 'Trener ne treba odgovarati na ovakva pitanja'

Image

Na kraju konferencije za medije jedan od novinara postavio je zanimljivo pitanje

26.2.2021.
12:27
VOYO logo

Hajduk bi ovog vikenda trebao u Jadranskom derbiju igrati protiv Rijeke, a nedostajat će im nekolicina igrača koji su još uvijek zaraženi koronavirusom. Jadranski derbi igra se u subotu od 17:30.

Pred novinare je danas stao trener Hajduka Paolo Tramezzani koji je rekao da će momčad za utakmicu s Rijekom sastavljati u dogovoru s liječnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Covid se pokazao kao ozbiljan problem s kojim se ne smije šaliti. Vidjeli smo to na vlastitoj koži. Ima još igrača koji su pozitivni i koji još ne treniraju. Dio njih se dobro oporavio, vratio, ali biti 12-14 dana zatvoren u kući sigurno ostavlja određenu sumnju za sutrašnju, ali i iduće utakmice", rekao je Tramezzani.

Image
DVOJICA HAJDUKOVACA ZARAŽENA SU BRITANSKIM SOJEM KORONAVIRUSA: /

Alemka Markotić potvrdila zabrinjavajuće vijesti

Image
DVOJICA HAJDUKOVACA ZARAŽENA SU BRITANSKIM SOJEM KORONAVIRUSA: /

Alemka Markotić potvrdila zabrinjavajuće vijesti

Momčad se mijenja

"Dolascima Livaje, Fossatija i Kačaniklića momčad se promijenila. Imamo tri nova igrača. S moje trenerske strane jako mi je drago što su ti igrači izabrali Hajduk. Za mene je to važan signal jer su sva trojica imali i ponude drugih klubova. Momčad se mijenja, ne samo u smislu individualnih kvaliteta već nudi i drukčiji spektar rješenja. Marca znam jako dobro kada je igrao u omladinskom pogonu Milana i Intera. Može igrati na svim pozicijama u veznom redu, poziciji 'šestice', a može biti i razigravač. Može funkcionirati i u veznom redu s dvojicom ili trojicom igrača. Alexander je igrač koji ima vrhunske tehničke kvalitete. Idealna mu je pozicija polušpice, voli se 'otvarati' i raširiti na terenu kako bi došao do pozicije da ugrozi protivnička vrata. Marko Livaja je igrao u nekim klubovima gdje sam i ja bio. Pratio sam njegov razvoj. Znam da je riječ o igraču koji može napraviti razliku, ali sam mu rekao da ne smije osjećati pritisak i odgovornost. Rođen je ovdje, tu je odrastao. Za njega je Hajduk nešto posebno", rekao je trener Hajduka o novim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju konferencije za medije jedan od novinara postavio je zanimljivo pitanje. Pitao je trenera Hajduka je li našao kuću s bazenom, na što je glasnogovornik splitske momčadi odlučio prekinuti presicu: "Trener ne mora odgovarati na ovakva pitanja", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo