PREKINULI MINUTU ŠUTNJE: / Navijači Barcelone vinovnici su odvratnog ispada koji je sve zgrozio

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Navijači Barcelone vinovnici su ružnog ispada do kojeg je došlo u trenutku odavanja počasti preminulom velikanu Barce, velikom Johanu Cruyffu,

4.4.2016.
11:19
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Za vrijeme minute šutnje na Camp Nou, igrači jedne i druge momčadi stajali su mirno zagrljeni i dostojanstveno odavali počast Cruyffu. U tom trenutku, neki se navijači Barcelone nisu mogli suzdržati. Pa su se u mnoštvu od 100 000 navijača na tribinama Camp Noa našli i oni koji su odlučili za vrijeme minute šutnje vrijeđati Cristiana Ronalda, nogometaša Reala koji je omražen u Kataloniji.

Ronaldo na sve gledao s gađanjem i nevjericom

Tako su se Nou Campom mogli čuti uzvici "Puta Madrid" (madridske kurve) i "Cristiano maricon" (pe*erčina) koji se također jasno mogu čuti na priloženom videu koji se pojavio nakon utakmice, kao što se može vidjeti kako Ronaldo s gađenjem gleda na ove uvrede u trenutku kada bi svi dostojanstveno trebali odati počast čovjeku koji je jako puno učinio za Barcelonu, znači za klub u čiju se ljubav katalonski navijači kunu, i za svjetski nogomet općenito.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da stvar po navijače Barcelone bude gora, upravo je Ronaldo zabio pobjednički gol za Real, koji je imao igrača manje i tako zatvorio usta onima koji su ga vrijeđali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo