O, da! Levy je ipak bio u pravu, Real je pogriješio!

18.8.2012.
20:48
VOYO logo

Dakako, agentov dolazak u španjolsku prijestolnicu će se dogoditi pod pretpostavkom da će dva kluba dotad usuglasiti sve detalje. Zasad se još uvijek ne mogu dogovoriti oko nekoliko milijuna eura, a razlika nastaje prilikom preračunavanja funte u euro.

Naime, predsjednik Tottenhama Daniel Levy od početka je inzistirao na iznosu od 35 milijuna funti odštete za 26-godišnjeg veznjaka, a prvi čovjek Reala Florentino Perez pomislio je kako će sve riješiti s 32 milijuna eura odmah i još šest kroz različite bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, 38 milijuna eura nije isto što i 35 milijuna funti. Kad se funte preračunaju u eure, ispada da Spursi traže preko 40 milijuna eura, štoviše blizu 45, i to je u petak bio kamen spoticanja. No, greška u preračunavanju uprave Real Madrida neće biti problem, piše Marca, i dolazak hrvatskog nogometaša na Santiago Bernabeu srećom uopće nije upitan. Ne zna se samo hoće li se dogoditi sljedeći tjedan ili u posljednjim minutama prijelaznog roka.

Zanimljivo je tek da se Tottenham ponaša kao da mu se ne žuri iako navodno novcem dobivenim za Modrića želi kupiti još poneko pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Španjolskoj trenutno traju i nagađanja koji će broj nositi hrvatski reprezentativac u Realu. Perez je, piše Marca, sentimentalan prema broju 23 koji se prodavao u velikim količinama kada ga je nosio David Beckham. Slobodan je i broj 19, a vjerojatno će biti i 15 i 16 budući da su njihovi vlasnici Nuri Sahin i Ricardo Carvalho na izlaznim vratima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo