TONĆI KUKOČ U DELIRIJU: / Predvodio ludo slavlje i poslao 'bezobraznu' poruku! 'Bit će Željo ku*ac...'

Image
Foto: Screenshot: Facebook
Image
Foto: Screenshot: Facebook

Tonći Kukoč žestoko je proslavio pobjedu svog Zrinjskog u 92. minuti protiv Radnika u Bijeljini, s kojom je zasjeo na čelo poretka Premijer lige kolo prije kraja prvenstva.

21.5.2017.
10:29
Screenshot: Facebook
VOYO logo

U Bosni i Hercegovini vodi se velika bitka za naslov prvaka države između Zrinjskog i sarajevskog Željezničara. Jučer se u Bjeljini igrao jako važan susret za Kukoča i Zrinjski. Pobjeda je došla u 92. minuti, kad je zabio Kajkut iz penala.

Zrinski je skoro čitavo drugo poluvrijeme igrao s igračem manje. U 48. minuti pocrvenio je Stojkić. Stoga, kad vidimo što se sve događalo u Bjeljini, nije niti čudo što su igrači Zrinjskog predvođeni samoprozvanim najboljim lijevim bekom u Hrvatskoj i Bugarskoj Kukočem, pali u trans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će Željo ku*ac šampion! Ćelavi, ovo je bila šahovska partija i Zrinjski je dobio!", poručio je rivalima i treneru iz Željezničara Kukoč putem svojeg Facebook profila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim samododijeljene titule najboljeg lijevog beka u Hrvatskoj i Bugarskoj, Kukoč je bio kazao i kako je u reprezentaciji Hrvatske jedino 'Strinić bolji od njega i kako ne pozna nikakve miliće i piliće', isticao je majicu protiv HNS-a, zvao se 'bezobraznom ljevicom' zbog razornog udarca lijevom nogom, a sve je bio otkrio u

Image
TONĆI KUKOČ PROGOVORIO EKSKLUZIVNO ZA NET.HR: /

'Zašto me provocirate kada znate da ću vas nabušiti sve...'


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo