Slijedi neočekivani preokret u Realovoj bombi od transfera?!

Hoće li se Realov transfer ljeta uopće realizirati?! Sudeći po svemu, četiri dana prije kraja prijelaznog roka Gareth Bale nije 'jednom nogom na Bernabeuu', kako se pisalo posljednjih dana.

27.8.2013.
11:27
VOYO logo

Velšanin je od subote u Španjolskoj, pozornica za njegovo predstavljanje već je postavljena, ali je nevjerojatno da Real i Tottenham još nisu finalizirali transfer.

U ponedjeljak je engleski Sky Sports plasirao informaciju da u utrci za Velšanina dobro stoji i Manchester United, unatoč svim okolnostima koje su govorile da je Bale novi igrač Reala. A da Crveni vragovi nisu odustali, potvrdio je i njihov trener David Moyes nakon utakmice protiv Chelseaja (0:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o dovođenju Balea je rekao:

"Kad sam dobio posao u Unitedu, rekao sam da želim dovesti najbolje igrače. Želim pojačati momčad, a vlasnici su mi dali svu slobodu po tom pitanju. Bit će teško, no i dalje želim samo najbolje igrače", rekao je Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je navodno spreman ponuditi i 110 milijuna eura Spursima, koji su pak ljuti zbog nonšalancije svog igrača.

Bale se, naime, već tri dana sunča u Marbelli iako je i dalje pod ugovorom. Predsjednik Daniel Levy poručio mu je da je još uvijek igrač Tottenhama i da se vrati u London, a bijesan je i na Real koji se ponaša kao da je Bale već postao njihov igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, sapunica oko Baleovog transfera na dobrom je putu da prešiša Modrićevu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo