Gazdi je prekipjelo: 'Osramotili su klub! Njihovo ponašanje je skandalozno!'

Nakon što je menadžer engleskog premierligaša Queens Park Rangersa Harry Redknapp optužio veznjaka Adela Taarabta (25) da je ‘predebeo, nespreman i ne da mu se trenirati’ nije dugo trebalo čekati na odgovor marokanskog reprezentativca.

Redknapp većinu vremena provodi razgovarajući na mobitel ili u svom uredu. Nikada ne vodi naše treninge, možda nas pogleda pet ili deset minuta. Zar vam ja izgledam debelo ? Pogledajte ove mišiće,” kazao je Taarabt, a potom skinuo majicu.

Marokanac, koji je ove sezone upisao samo tri nastupa za londonski klub, tvrdi kako je profesionalac i kako bez pogovora odrađuje sve zadatke koje od njega traži klub.

“Možda u posljednjem susretu rezervne momčadi nisam trčao koliko bi trebao, ali ja sam kreator, ja stvaram prilike,” branio se Taarabt koji je član QPR-a od 2009. godine, no prošle sezone je proveo na posudbi prvo u Fulhamu, a potom u Milanu.

Suigrač našeg Nike Kranjčara je kritizirao Redknappa i zbog metoda treninga, ali i zbog loše atmosfere među igračima.

“Trenira se daleko manjeg intenziteta nego primjerice u Milanu. Niti atmosfera nije najbolja, a među igračima nema niti motivacije. Redknapp samo govori igračima – ti nisi spreman, ti se ne trudiš, ti si ovo, ti si ono… Najveći problem je što nemamo plan utakmica, ne znamo kako pritisnuti suparnika, kada izgubimo loptu je panika, nemamo nikakvu organizaciju igre,” poručio je marokanski reprezentativac koji je tijekom karijere igrao i za Tottenham.

Menadžer Queens Park Rangersa je izjavio kako “Taarabt ne igra jer je nespreman. Ne mogu braniti igrače koji ne žele trčati i trenirati, a imaju 20 kilograma viška. Što drugo da kažem? Dobivaš svojih 60, 70 tisuća funti tjedno, a ne treniraš? Pa čemu to vodi?”, oštar je bio Redknapp.

Medijsko prepucavanje Redknappa i Taarabta uzrujalo je vlasnika kluba Tonyja Fernandesa koji je obojicu optužio da sramote klub.

“Njihovo ponašanje je skandalozno. Ispričavam se navijačima kluba zbog ove sramote. Razgovarao sam s njima i upozorio ih na ponašanje,” poručio je Malezijac. Nakon osam kola QPR se nalazi na posljednjem mjestu engleskog prvenstva sa četiri boda.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr