Prebogati šeik otkrio svijetu što želi napraviti u Parizu!

Kataranin Nasser Al Khelaifi, prvi predsjednik PSG-a u povijesti koji nije Francuz, u intervjuu za Marcu je progovorio o kratkoročnim i dugoročnim ciljevima svog kluba u koji je donio golemi novac.

21.9.2012.
17:12
VOYO logo

Jeste li vidjeli španjolske klubove u Ligi prvaka? Vidio sam najzanimljivije detalje s utakmica Real Madrida i Barcelone. To su dvije najbolje momčadi i moji favoriti. Mi još učimo od njih.

Vi ste još jednom bili vladari tržišta ovoga ljeta. Da li novac za vas znači osvajanje naslova? Novac pomaže, ali ne jamči uspjehe. Mi imamo novca u Kataru, ali ga ne želimo uludo potrošiti. Igrači koje smo doveli su na istim plaćama kakve su imali i u prethodnim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li to vaša prednost? Vaši rivali prisiljeni su igračima davati niže plaće? Pa, oni su prije imali više novca i radili su isto što mi radimo danas.

http://rutube.ru/embed/5863016

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li PSG ipak još daleko od statusa ''velike ribe'' u europskim razmjerima? Mi smo još uvijek na neki način na putu prema vrhu. Govorim o petogodišnjem projektu, ali stići ćemo tamo!

Koji je vaš cilj kao predsjednika PSG-a? Za početak, biti u Ligi prvaka, osvojiti francusko prvenstvo i biti konkurentni u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokoravate li vi Europu, nakon što ste potrošili novih 150 milijuna eura? Logično je da smo kupili nove igrače jer želimo izgraditi veliku momčad. No, nismo mi samo zbog toga ovdje. Imamo vrlo zanimljiv projekt za mladu momčad. U Parizu i okolici živi 20 milijuna stanovnika, tu mora postojati neki pravi talent.

Tko zna, možda novi Lionel Messi? Zašto ne? Želimo naći nekog takvog. Nadam se da i hoćemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ili novi Cristiano Ronaldo? Messi i Ronaldo su dvojica najboljih igrača na svijetu. Bilo bi sjajno kada bi obojicu imali u našoj momčadi. Sviđaju mi se i jedan i drugi.

Ronaldo je nedavno rekao da je nesretan. Možda bi ga PSG mogao usrećiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ha-ha, neću govoriti o igračima drugog kluba. Poštujem Real Madrid, Florentino Perez je veliki predsjednik. Prerano je govoriti o Ronaldu. On je veliki profesionalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biste li bili zainteresirani za nekog igrača Real Madrida ili Barcelone? Oni imaju najbolje igrače, ali mi želimo imati dobre odnose s ta dva kluba, kao i sa svima ostalima. Naš projekt se bazira i na respektu prema ostalim klubovima.

Ako PSG neće osvajati titule, teško ćete privlačiti najbolje nogometaše svijeta, zar ne? Pa, neki od njih su već naši igrači (Ibrahimović), ali jasno da želimo osvajati naslove. Razumije se da je to most kojeg moramo prijeći ako želimo dovoditi velika imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je Ronaldo nesretan zbog nečega što mu je rečeno u Parizu? Ne, to nije istina. Ako je on stvarno nesretan, to nema veze s nama i eventualnim kontaktom s nama. Da smo bili zainteresirani za njega, prvo bi se obratili Real Madridu.

Što vas čini zavidnim u vezi španjolskog nogometa? Talent. Rivalstvo između velikih klubova koje jača nogomet. Svi mi uživamo dok gledamo španjolski nogomet i divimo se španjolskoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo