PREDSJEDNIK LYONA ŠOKIRAO IZJAVOM UOČI SUSRETA S DINAMOM: / 'Zapitaš se neke stvari'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE DESMAZES

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas iznenadio je francusku javnost svojom izjavom uoči susreta 5. kola skupine H između Dinama i Lyona, koja je na rasporedu u utorak od 20 i 45 na Maksimiru.

22.11.2016.
17:30
AFP, PHILIPPE DESMAZES
VOYO logo

Naime, Lyonu bi remi protiv Dinama osigurao europsko proljeće i nastavak natjecanja u Europskoj ligi, a pobjedom bi francuski klub ostao u igri za osminu finala Lige prvaka. Međutim, u francuskom klubu tvrde i da im nije želja proći grupnu fazu Lige prvaka. Što je suludo, ako se uzmu u obzir bonusi i sami renome zbog nastupa u nokaut fazi ovog cijenjenog europskog natjecanja.

DINAMO U LOVU NA PRVI GOL I BOD: ‘Idemo dokazati da nismo samo promatrači u Ligi prvaka’

'Svima je jasno da je lakše prolaziti kroz EL nego kroz LP'

"Zar ne bi bilo bolje otići u Europsku ligu kao trećeplasirani i omogućiti našim navijačima gledanje više utakmica? Svima je jasno da je lakše prolaziti kroz Europsku ligu nego kroz Ligu prvaka", rekao je predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas i tako sve iznenadio u ponedjeljak, prenosi Francetvsport.fr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU
Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Lyon ima četiri boda, šest manje od vodeće momčadi skupine H Seville, a za prolazak među 16 najboljih u Ligi prvaka potrebna mu je pobjeda protiv Dinama, poraz Seville od Juventusa te u zadnjem kolu slavlje s više od golom razlike protiv Španjolaca.

'Ponekad kalkuliraš'

"Ponekad te strast vodi prema manjku ambicija i onda se zapitaš neke stvari. Ipak, sanjam o velikoj utakmici protiv Seville na zatvaranju grupne faze. No, činjenica da ponekad kalkuliraš što je bolje za tvoj klub. Igrati dvije utakmice u Ligi prvaka ili još šest u Europskoj ligi", poručio je Aulas, koji smatra kako novac koji bi njegova momčad zaradila od Lige prvaka može dobiti i na prodaji ulaznica u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo