Suker je uspio naljutiti i predsjednika drzave na drugom kraju svijeta

Skandali s zavrsnice finala hrvatskog Kupa ne jenjavaju. Osim sto juniori nisu odigrali svoju utakmicu, problem je i nastao i kod dodjele trofeja.

16.5.2014.
16:48
VOYO logo

Predsjednik HNS-a Davor Sukernije dopustio da ministar znanosti, obrazovanja i sporta Zeljko Jovanovicu dodjeli trofej, nezadovoljan njegovim izjavama oko stanja u nogometu. Cak su pojedini mediji pisali i o diskriminirajucim izjavama celnog covjeka HNS-a.

Ministar je odgovorio u stilu TBF-a, kako mu nista nece pokvariti dan, pa niti sitne duse, a u cijelu pricu se upleo i predsjednik drzave Ivo Josipovic koji se nalazi na drugom kontinentu, u radnom posjetu SAD-u. I zbog nogometnog skandala, morao se oglasiti s drugog kraja svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog radnog posjeta SAD-u, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipovic nije mogao prihvatiti poziv i nazociti finalnoj utakmici Kupa u Rijeci ciji je pokrovitelj. Sukladno uobicajenoj praksi u slucajevima kada je pozvan, a ne moze prisustvovati pojedinom dogadaju, predsjednik Josipovic je za svog izaslanika odredio najviseg duznosnika koji nazoci dogadaju. U ovom slucaju, bio je to resorni ministar Zeljko Jovanovic. Odredivanje ministra Jovanovica za izaslanika, bila je i prilika da se otvori nova stranica u odnosima Hrvatskog nogometnog saveza s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta. Predsjednik Josipovic zali sto odgovorni u HNS-u to nisu prepoznali, a posebno izrazava nezadovoljstvo razlozima odbijanja izaslanika navedenima u medijima, koji su uvredljivi i diskriminirajuci prema demokratski izabranim predstavnicima institucija Republike Hrvatske i prema pripadnicima romske zajednice u Hrvatskoj. Predsjednik Josipovic poziva HNS da u svom djelovanju vodi racuna o temeljnim ustavnim vrijednostima Republike Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo