PREDSJEDNIK CRVENE ZVEZDE: / 'Željeli smo dovesti Davora Šukera, a i on je bio zainteresiran za dolazak'

Image

Nije Šuker bio jedini

20.3.2019.
19:45
VOYO logo

Najbolji strijelac u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije, danas predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker bio je jedan od igrača koje je željela dovesti beogradska Crvena zvezda. Ako je vjerovati riječima predsjednika tog kluba Svetozara Mijailovića koje prenosi Kurir, i sam Šuker bio je zainteresiran za taj transfer.

Govoreći o nogometašima koje je taj klub htio vidjeti u svojim redovima Mijailović je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je igrača. Postoje možda i prikladniji sugovornici od mene, ali znam da su veliki igrači koji su se u Europi kasnije dokazali sa prostora bivše Jugoslavije bili na radaru Crvene zvezde."

Uspješna karijera

"Recimo, znam sigurno za Davora Šukera, da se nije dogodilo to što se kasnije dogodilo, da bi bio taj za koga smo bili zainteresirani. Bio je i on da dođe u Crvenu zvezdu. To je ona generacija koja je osvojila juniorsko Svjetsko prvenstvo u Čileu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šuker je nakon nastupanja za Osijek karijeru nastavio u Dinamu, a potom ostvario transfer u Sevillu za koju je nastupao od 1991. do 1996. Uslijedile su godine u Real Madridu s kojim je osvojio i Ligu prvaka prije odlaska u Arsenal. Igrao je još za West Ham i 1860 München.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo