Nastala uzbuna zbog čovjeka koji je razmontirao Real

Predsjednik dortmundske Borussije Hans-Joachim Watzke poručio je kako će radije u ljeto 2014. godine izgubiti Roberta Lewandowskog bez odštete nego ga na kraju aktualne sezone pustiti u Bayern.

25.4.2013.
9:14
VOYO logo

Sjajni poljski napadač u srijedu je s četiri pogotka predvodio ''crno-žute'' do pobjede 4:1 protiv Real Madrida u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka.

Nekoliko sati prije dvoboja na Signal Iduna Parku u njemačkim se medijima pojavila izjava Enriquea Reyesa, agenta sadašnjeg Bayernovog trenera Juppa Heynckesa, o tome kako su Bavarci osigurali dovođenje Lewandowskog već ovo ljeto. Dan ranije je, podsjetimo, potvrđeno da Mario Götze prelazi iz Borussije u Bayern koji je aktivirao njegovu odštetnu klauzulu od 37.5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam izjavama, ne znam o čemu govori Heynckesov agent. Sva ta uznemiravanja koja dolaze iz dijela zemlje nas uopće ne zanimaju. Činjenica je da Robert ima ugovor do 2014. godine. I za razliku od Götzea, nema izlaznu klauzulu. Želimo da Robert igra u Dortmundu i sljedeće sezone i u tu svrhu smo se spremni odreći i odštete", rekao je Watzke za ZDF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega, moramo razgovarati s Robertom. On je jedan od naših najvažnijih nogometaša i sjajan dečko. Imamo dobar odnos i odšteta nam nije važna. Želim da ostane, a mnoge su mi se želje u životu ostvarile", dodao je prvi čovjek Borussije.

U sličnom je tonu pričao i trener ''crno-žutih'' Jürgen Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne vjerujem da će Lewandowski otići. Nećemo ga pustiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo