PRED SJEDIŠTEM FIFE OSVANULA BRUTALNA PORUKA BAD BLUE BOYSA: / Što će Zvonimir Boban kazati na ovo?

Image
Foto: Profimedia

Poruka Boysa pred sjedištem Fife u Zürichu

10.6.2019.
14:33
Profimedia
VOYO logo

Jedan čitatelj Net.hr-a poslao nam je poruku Bad Blue Boysa, koju su pripadnici ove ponosne, ustrajne, prkosne i buntovne navijačke grupe ovih dana raširili pred sjedištem Fife u Zürichu, za koju radi i proslavljeni bivši kapetan VatrenihZvonimir Boban, i to na funkciji posebnog Infantinovog savjetnika za nogometna pitanja. Znači, predsjedniku Fife Boban je desna ruka. U poruci sljedećeg sadržaja stoji:

Image
KOD ZABOKA OSVANULA SKANDALOZNA PORUKA PROTIV MAMIĆA: /

Ovo ledi krv u žilama

Image
KOD ZABOKA OSVANULA SKANDALOZNA PORUKA PROTIV MAMIĆA: /

Ovo ledi krv u žilama

'Za mafiju u hrvatskom nogometu?'

"Za mafiju u hrvatskom nogometu?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boysi su se svojim razmišljanjem, odnosno porukom, dotaknuli poznatog slogana Fife "za nogometnu igru, za svijet" i kroz njega izrazili svoje mišljenje, a ona je došla nakon što se u Dinamo proteklog tjedna vratio Zoran Mamić, iako točno nije poznato je li poruka osvanula zbog toga ili nečeg drugog (možda jer se ne slažu s aktualnim vodstvom HNS-a).

Poruka došla nakon povratka nepravomoćno osuđenog Zorana Mamića u Dinamo

Iako je Zoran Mamić prema nepravomoćnoj sudskoj presudi osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u izvlačenju više od 144 milijuna kuna iz kluba, Zoran je ponovno na "mjestu zločina" i cijela je stvar odjeknula Hrvatskom te izazvala mnoštvo reakcija među Dinamovim pukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zoranov povratak, nakon što je klub u tek završenoj sezoni ostvario najbolji europski rezultat u posljednjih 50 godina plasmanom u osminu finala Europske lige, s prijezirom su dočekali svi oni koji godinama kritiziraju aktualnu vladajuću strukturu. Građani, navijači i članovi Dinama okupljeni u udruzi Dinamo – to smo mi oštro su reagirali na prošlotjednu presicu u Maksimiru gdje je Zoran Mamić, zajedno sa svojim timom, svečano predstavljen kao sportski direktor kluba. Više o tome možete pročitati – OVDJE.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo