PRED PRAZNIM MAKSIMIROM: / Istra promasila penal, pa tesko stradala

U uzvratnoj utakmici cetvrtfinala Hrvatskog kupa nogometasi Dinama su pred gotovo praznim tribinama maksimirskog stadiona svladali Istru s 3:0.

3.3.2015.
15:18
VOYO logo

DINAMO: Jezina - Pinto, Sigali, Vukojevic, Matel - Goncalo, Machado, Coric - Fernandes, Pjaca, Hodzic

ISTRA 1961: Brkic - Lorran, Gregov, Bastos, Heister - Vukman, Henrique - Jordan, Repic, Salanovic - Spehar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

STRIJELCI: 1:0 Fernandes (42), Hodzic (55), Coric (69 - 11m) Dinamo je od samog starta jurnuo prema vratima Istre koju je zbog bolesti trenera Igora Pamica, ovom prilikom s klupe vodio njegov pomocnik Miroslav Kuljanac. Prvu vecu priliku za Modre imao je Hodzic u 12. minuti, a samo koju minutu kasnije je Pjaca pucao preko gola.

U 25. minuti je ponovo na sceni bio Pjaca, ali lopta je nakon njegova udarca prosla koji centimetar pored vratnice. Isto se ponovilo i sedam minuta kasnije kada je pucao Machado. A onda, u jeku velikog Dinamovog pritiska, Istra je u 35. minuti izborila penal. Vratar Jezina je srusio Jordana i dobio zuti karton, a gostima se ukazala velika prilika da zakompliciraju pricu. Medutim, Spehar je s bijele tocke pogodio gredu i tu su kola za Puljane nezaustavljivo krenula nizbrdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo minutu kasnije zbog drugog je zutog kartona iskljucen Henrique, a Dinamo je to ekspresno iskoristio i u 42. minuti dosao do vodstva. Machado je nabacio iz kornera, a Fernandes nadskocio sve i glavom matirao Brkica.

U 55. je minuti Mamiceva momcad povecala prednost, a prvijenac je u Dinamovom dresu upisao Hodzic. Sve mu je pripremio sjajni Pjaca koji je lijepom varkom izbacio Heistera i ubacio na drugu vratnicu gdje Hodzicu nije bilo tesko zabiti. Konacnih je 3:0 u 69. minuti postavio mladahni Coric s bijele tocke i to nakon sto je Bastos u kaznenom prostoru srusio Pjacu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je tako prvi izborio polufinale Hrvatskog kupa, a u srijedu ce uzvratne utakmice cetvrtfinala odigrati Hajduk - Vinogradar (prvi dvoboj 3:0), Lokomotiva - Rijeka (1:4) i Zadar - Split (0:1).

Besplatni prijenos ove utakmice na portalu Sportski.net omogucio vam je za sport vodeci hrvatski streaming provider.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo