ŠPANJOLCI PROMIJENILI PLOČU: / Poznati radio zaprepastio sve navijače Reala informacijom o Modriću

Image
Foto: AFP

Dužnosnik Intera rekao je u četvrtak kako klub još uvijek nije poslao ponudu Real Madridu

10.8.2018.
11:10
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (32) zatražit će u petak od Florentina Péreza, predsjednika Real Madrida, da mu dopusti odlazak iz kluba prije isteka ugovora kako bi mogao prijeći u milanski Inter, izvijestila je u četvrtak kasno navečer španjolska radijska postaja Onda Cero, što je suprotno španjolskim dosadašnjim izvještavanjima koji su išli u smjeru tvrdnje kako Luka ne ide nikud iz Reala, kako želi ostati u klubu...

REAL JEDNOM FOTKOM ZAPRAVO POTVRDIO DA MODRIĆ ODLAZI!? Čeka se sudbonosni sastanak

Glasnogovornik Real Madrida u četvrtak navečer nije bio dostupan za komentar, a ranije tijekom dana je rekao da ne zna hoće li se u petak sastati Modrić i Pérez. Dužnosnik Intera rekao je u četvrtak kako klub još uvijek nije poslao ponudu Real Madridu, jer čekaju da Modrić razgovara s Pérezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Florentino Pérez je prošli tjedan izjavio kako 32-godišnji vezni igrač može napustiti klub jedino ako netko plati 750 milijuna eura, kolika je odšteta u slučaju prijevremenog odlaska. U Real Madridu ga smatraju nezamjenjivim igračem te ga nemaju namjeru pustiti. Luka Modrić je u klubu od 2012. godine, a posljednji ugovor potpisao je 2016. godine, a on je ističe u ljeto 2020.

Inter mu nudi ugovor na četiri godine, uz plaću od 10 milijuna eura po sezoni, što je za oko tri milijuna više nego što prima u Real Madridu. Uz to mu, nakon što istekne taj ugovor, nudi odlazak u kineski klub čiji vlasnici drže 70-postotni udio u Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u četvrtak normalno trenirao sa suigračima na sjeveru Madrida nakon što se u srijedu priključio treninzima poslije godišnjeg odmora. Radijska postaja Onda Cero tvrdi da neće bojkotirati treninge ako mu Pérez ne dopusti odlazak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo