VIDEO, NET.HR DOZNAJE: / UMRO POZNATI MALONOGOMETAŠ! Srušio se na terenu, liječnici ga nisu uspjeli spasiti

Image
Foto: PIXSELL

Liječnici su nažalost izgubili bitku za život poznatog malonogometaša Mate Čuljka.

28.12.2017.
22:09
PIXSELL
VOYO logo

Poznati hrvatski malonogometaš i jedan od osnivača Futsal Dinama Mate Čuljak (42), kluba koji pripada navijačima, u četvrtak se srušio na terenu tijekom utakmice malonogometnog turnira u varaždinskom naselju Graberje i nakon borbe liječnika za život preminuo, doznaje Net.hr iz neslužbenih izvora. U pitanju je navodno srce.

OSVAJAČI KUTIJE ŠIBICA U ŠOKU: Igrači potreseni užasnom viješću iz Varaždina! ‘Nitko ne slavi, on je duša od čovjeka’

CVJETNO POLIKLINIKA MILOJEVIĆ DO PRVOG NASLOVA: Nevjerojatan rasplet finala Kutije šibica

Liječnici i kolege brzo mu pružili pomoć

Čuljku je pozlilo za vrijeme utakmice njegove momčadi Hudek ErgoTrans protiv sastava Bilikum Petkom. Liječnici i kolege brzo su mu pružili pomoć, ali morali su ga hitno prevesti u Opću bolnicu Varaždin iz koje su nam potvrdili da je Čuljak zaprimljen na obradu, ali nam nisu htjeli reći u kakvom je stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz neslužbenih izvora ipak smo saznali kako se liječnici bore za njegov život jer je stanje bilo kritično, a malo poslije stigla je užasna vijest. Mate Čuljak preminuo je u bolnici. Nakon ovog nemilog događaja varaždinski malonogometni turnir je prekinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije pio ni pušio, vodio je zdrav život

Igrači i struka MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, momčad koja se kojih sat vremena prije tragedije okitila prvim naslovom prvaka na Kutiji Šibica i koja je jako povezana s Matom, ostala je šokirana kad je čula što se dogodilo njihovom prijatelju. Igrači su potreseni ovom užasnom viješću.

Svi su u šoku zato što se radi o čovjeku koji nije niti pio ni pušio, koji je vodio zdrav život. Bio je jedan od entuzijasta koji je pokrenuo Futsal Dinamo, demokratski vođen klub koji je navijačima vratio osjećaj pripadnosti kakav godinama nisu imali u "velikom" Dinamu. I emocije navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate Čuljak bio je jedna od istinskih sportskih i ljudskih legendi. Bio je veliki španer, nadimak mu je bio "Magija", kako i dolikuje dobrom duhu zagrebačkog malonogometa.

Bio je višestruki osvajač Kutije šibica, a najbolje igračke dane imao je u Uspinjači i Alumnusu. Igrao je i za hrvatsku futsal reprezentaciju, a nakon sjajno odrađenog Svjetskog prvenstva 2000. godine dobio je priliku okušati se u najjačoj svjetskoj ligi, talijanskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, odnosno Futsal Dinama Matija Capar dao je izjavu u teškim trenucima za klub, navijače i sve koji su poznavali omiljenog Matu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko ne slavi. Jako nas je sve potresla ova vijest. Nitko ne zna o čemu se točno radi. Nikad nije niti pušio niti pio, strašno što se dogodilo. Dvaput tjedno igrao je tenis, a dvaput nogomet, bio je pojam pravog sportaša. Dao bi svih svojih sedam 'kutija' samo da je sve završilo u redu", kazao je Matija Capar čije riječi prenose Sportske novosti.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo