POZNATI DETALJI SPEKTAKULARNOG DOČEKA VATRENIH: / Sprema se neviđena parada za heroje iz Rusije

Image
Foto: AFP

Hrvatska u nedjelju protiv Francuske igra za naslov prvaka svijeta

12.7.2018.
22:28
AFP
VOYO logo

Sada je već sigurno da će hrvatski reprezentativci, neovisno o ishodu velikog finala u nedjelju, dobiti veliki doček po povratku u Zagreb. Naime, po pisanju Jutarnjeg lista, oformljen je organizacijski odbor dočeka, sa predstavnicima Grada i Hrvatskog nogometnog saveza i redateljem Krešom Dolenčićem, a već je isplaniran i program dočeka.

Očekuje se povratak u ponedjeljak

Očekuje se da će Vatreni iz Moskve otputovati nazad u Zagreb dan nakon finala, u ponedjeljak 16.7. Očekuje se dolazak u Zagreb oko 13 sati i 30 minuta. Jutarnji procjenjuje da bi Vatrene u Zagrebu moglo dočekati čak 100 000 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Toga dana oči svjetske javnosti bit će uperene u Zagreb i zato je odlučeno da se ide s Jelačićevim trgom", kažu sugovornici iz organizacijskog odbora.

Čekat će ih mažoretkinje i navijači

Reprezentativce će na zračnoj luci dočekati samo mažoretkinje i navijači, nakon čega će otvorenim autobusom na kat krenuti prema ostatku navijača na glavnom zagrebačkom trgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak na Jelačićev trg očekuje se oko 14.30 sati, a brzo nakon toga Trg bi trebala preletjeti Krila Oluje, akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

'Mnogi žele nastupati'

Cijeli program trebao bi trajati oko sat vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogi zovu. Žele nastupati, no na pozornicu ne mogu stati svi. “Vatreni” su u prvom planu, oni su naši heroji i nitko ih ne smije svojom pojavom baciti u drugi plan", kažu organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo