banner

TEŠKO GOSTOVANJE

POVREMENI HRVATSKI REPREZENTATIVAC PRIJETI RIJEČANIMA: ‘Sve osim pobjede i prolaza za nas bi bio neuspjeh’

Oglasili su se uoči utakmice i Riječani

Hrvatski nogometni klub Rijeka pred najvećim je izazovom ove sezone. U četvrtak će se protiv Kopenhagena boriti za ulazak u Europsku ligu, nakon što su prošli tjedan na svojoj Rujevici slavili protiv Kolosa.

Danci su svakako favoriti, no nijedna se momčad ne može baš pohvaliti dobrim rezultatima u prvenstvu. Kopenhagen je upisao dva poraza u prva dva kola, a najbolje je situaciju objasnio povremeni hrvatski reprezentativac Karlo Bartolec.

“Trenutno nismo u najboljoj formi, prvenstvo nismo otvorili onako kako smo željeli. Ali smo velik klub s velikim ambicijama i mislim da će stvari doći na svoje“, rekao je Bartolec za RTL.

“Mi smo favoriti i sve osim plasmana u Europsku ligu smatralo bi se neuspjehom. Mislim da će utakmica biti čvrsta i borbena jer je velik ulog i s jedne i s druge strane”, zaključio je Bartolec.

MAMIĆ UOČI FLORE MORAO ODGOVORITI NA NEUGODNO PITANJE: ‘Neće on igrati samo zato da bismo mi dobili novac’

‘Blaga trema’

Oglasili su se uoči utakmice i Riječani.

“Svi s nestrpljenjem čekamo utakmicu koja nam jako puno znači. Utakmica s velikim ulogom. Nadam se da ćemo slaviti i donijeti radost svima nama, ljudima u klubu, navijačima, rekao je Stjepan Lončar po dolasku u Kopenhagen te dodao:

“Sigurno je da će biti prisutna blaga trema što je normalno, ali sigurno će to brzo nestati.”

Povratak na Net.hr