POVRATNIK U ZAGREB: / Bivši dinamovac vraća se kući i otkriva kakav je Bjelica uistinu trener

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon posudba u tri kluba, Mario Šitum vraća se u Dinamo

17.5.2018.
19:11
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Nenad Bjelica izabran za novog trenera Dinama, odmah se u medijima pojavilo ime Marija Šituma. Bjelica ga je vodio i u Speziji i Lechu, a i dalje je pod ugovorom s Dinamom. Desni krilni igrač trebao bi se vratiti s posudbe iz Poljske i ponovno zaigrati na Maksimiru, to je i potvrdio za Sportske novosti.

"Mene su već prije mjesec dana zvali iz Dinama, da računaju na mene, da im kažem kakvi su mi planovi, ostajem li u Lechu. Tada smo se još borili za naslov, bio sam ‘pola-pola’, čekao sam hoće li me Lech otkupiti ili ne. No, kad je Bjelica otišao otamo, sve se nekako raspalo, shvatio sam da je vrijeme da i ja odem. Nisam tad znao da će on u Dinamo, ispalo je, eto, da ćemo opet surađivati", rekao je Šitum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lechu preskup...

OSVANULO IMA PRVOG POJAČANJA NENADA BJELICE: Vraća svog miljenika u Dinamo

Šitum je iz zagrebačkog Dinama 2012. otišao na posudbe prvo u Lokomotivu pa Speziju i u konačnici u Poljsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lechu sam, očito, preskup, imaju neke jeftinije opcije... Gledajte, ovdje sad plaču za Bjelicom. A meni je drago što će me opet voditi Šef, svaka čast svima, ali on je najbolji trener s kojim sam radio", objašnjava Šitum i odgovara na pitanje o tome kakav je Bjelica trener.

Kod njega nema provlačenja

"Mislim da je to pravi Dinamov potez. Žao mi je prethodnog trenera Jurčevića, jer radi se o stručnjaku kojeg cijenim, međutim, kad je već ostalo ispražnjeno mjesto, Šef Bjelica najbolji je izbor. Što će donijeti? Puno toga dobroga, siguran sam. Kod njega nema provlačenja i izvlačenja, traži od igrača disciplinu, da ginu na terenu, da budu stalno, što se kaže, ‘u crvenom’. Napadačka igra, preko bokova, visoki presing", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo