SVE VIŠE PONUDA

POVRATAK NA MJESTO SREĆE? Bivši klub sanja o dovođenju Marija Mandžukića u siječnju!

Situacija hrvatskog napadača Marija Mandžukića (30) u Juventusu definitivno nije bajna, pa i ne čudi da se svakodnevno pojavljuju nagađanja o njegovom odlasku iz Torina.

Posljednjih se dana spominje kako ga želi bogati kineski klub Shanghai Shenhua, a čini se da bi ga u svojim redovim aponovno želio vidjeti i nejgov nekadašnji klub Wolfsburg. Tvrdi tako portal Transfermarketweb koji navodi da Wolfsburg razmatra mogućnost dovođenja Mandžukića u zimskom prijelaznom roku.

PRED ŽIVOTNIM ISKUŠENJEM: Raspucani Mandžukić dobio ponudu koja se ne odbija

Nezadovoljstvo Gomezom

Vukovi su ljetos iz Fiorentine doveli njemačkog reprezentativca Marija Gomeza, ali nisu od njega dobili što su očekivali. U pet dosadašnjih bundesligaških nastupa Gomez nije uspio postići gol i klupski su čelnici već počeli polako razmišljati o novom rješenju.

Mandžukiću ugovor u Juventusu vrijedi do 2019. godine, ali nakon dolaska Gonzala Higuaina pao je u drugi plan. Glavno je pitanje sada hoće li se zadovoljiti sa životom u sjeni ili će u siječnju potražiti izlaz iz aktualne situacije. Ponuda mu sigurno neće nedostajati, a klub u kojem je igrao od 2010. do 2012. godine mogao bi biti dobro rješenje.

Povratak na Net.hr