Povijesna promjena: Barcelona sokirala navijace!

Revolucija u Barceloni! Katalonski sportski dnevni list Sport otkrio je novi izgled dresa Barce za sezonu 2015/16 koji ce biti uistinu revolucionarni.

2.12.2014.
11:26
VOYO logo

Barcelona se odlucila na revolucionarnu promjenu. Naime, katalonski dnevni list Sport pise kako se Barcelona odlucila na promjenu dresa za sezonu 2015/16, te ce umjesto dosadasnjih horizontalnih crta, nositi vertikalne, i to po prvi puta u 115 godina postojanja. Navodno je sve vec odobrio predsjednik kluba Jose Maria Bartomeu.

Novi dres Barce ce imati horizontalne crte u prepoznatljivoj plavo - crvenoj varijanti, i sastojat ce se od cetiri horizontalne crvene linije s prednje strane i cetiri plave, a plava boja ce se nalaziti u gornjem dijelu dresa i na samim rukavima. Na taj nacin dizajneri su bolje htjeli istaknuti boje Barcelone. S unutarnje strane ovratnika nalaze se obiljezja katalonske zastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/VHCYBsGxOJ0

Sto se tice kratkih hlacica i carapa, one ce u novoj varijanti biti plave boje s crvenim i zutim detaljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuci dres ce, takoder, dozivjeti promjene, jer mu se vraca prepoznatljivi zuto - crveni dizajn koja istice katalonsku zastavu. Straznja strana dresa je ispunjena zutim i crvenim okomitim prugama i zutim rukavima.

Vrijedi istaknuti kako se finalna i sluzbena verzija izgleda novog katalonskog dresa nece znati do svibnja 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo