Nakon novog kiksa

POTRESI NA OLD TRAFFORDU: Čeka se velika odluka Louisa Van Gaala

Menadžer momčadi Manchester Uniteda Louis van Gaal ponudio je ostavku nakon subotnjeg 0:1 poraza na Old Traffordu protiv Southamptona. Izvršni dopredsjednik kluba Ed Woodward uspio ga je nagovoriti da donesenu odluku prvo raspravi u krugu obitelji.

Van Gaal je stoga u nedjelju otputovao u Nizozemsku te se očekuje da se po povratku ponovno sastane s Woodwardom. Do novog razgovora dvojice trebalo bi doći u utorak, javlja The Guardian, uz dodatak da će tema razgovora biti poboljšanje igre momčadi, ali i da je moguće da Van Gaal i danas nastavi inzistirati na odlasku.

louis van gaal
Louis Van Gaal i Ryan GiggsFoto: AFP

Zanimljivi kandidati

Dođe li do smjene trenera, Woodward će morati dobro razmisliti o njegovom nasljedniku. Među kandidatima su Jose Mourinho, koji je u prosincu dobio otkaz u Chelseaju, Ryan Giggs, klupska legenda koja bi vjerojatno prihvatila ulogu privremenog rješenja, a nije odbačena niti ideja o Josepu Guardioli kao dugoročnom rješenju. Poznato je da Španjolac krajem sezone napušta minhenski Bayern, no ne i gdje će nastaviti trenerski rad. Spominje se Manchester City.

Povratak na Net.hr