POTRESI NA EMIRATESU: / Arsene Wenger napušta Arsenal, za njim će i velika zvijezda momčadi?

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Arsene Wenger priprema se za odlazak s klupe Arsenala nakon dugih 21 godinu, pišu u petak engleski mediji.

17.2.2017.
10:25
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Dan nakon što je Barcelona doživjela poniženje na Parku prinčeva, spektakularni nastavak Lige prvaka donio je još jedan veliki debakl. Doživio ga je Arsenal, drugu sezonu u nizu kod Bayerna primivši pet komada na Allianz Areni.

ŠTO MU SE DOGODILO? Englezi razapinju zvijezdu Arsenala, ova dva videa puno toga otkrivaju

Dugo se priča o Wengerevom odlasku

Dugo se već priča o odlasku Arsenea Wengera. Stigao je daleke 1996. i uvjerljivo je najdugovječniji menadžer u Premierligi, ali ne zadugo. Engleski mediji pišu kako je gotovo. Napokon je gotovo, a to je navodno shvatio i sam Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wenger će svoju odluku obznaniti u ožujku ili travnju ove godine. Iako je ponuda na stolu, Wengeru je jasno da je njegovom poslu u Arsenalu očito došao kraj. On navodno čeka da postane jasno da ni od titule prvaka Engleske nema ništa, sve ostalo nije dovoljno dobro, točnije ostala bi mu borba za top 4 ili FA kup koji je osvajao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz protiv sebe okrenuo večinu navijača

Britanski tabloid The Mirror tvrdi kako je Wenger protiv sebe okrenuo večinu navijača topnika i njegov ostanak na klupi Arsenala produbio bi podjele. No isto tako, prema izvorima bliskim Mirroru šanse za ostanak na Emiratesu su 50-50. Wengerov ugovor od 8 milijuna funti ističe ovog ljeta.

Sanchez želi za Wengerom

Prva opcija Arsenalu za mjesto menadžera je trener Juventusa Massimiliano Allegri, ali za sad nema nikakvih konkretnih događanja između Talijana i topnika. S druge strane, ponajbolji nogometaš Arsenala Alexis Sanchez ne želi produljiti ugovor s Arsenalom i klub će ga morati prodati. Razlog? Želi za Wengerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni čileanski napadač koji je protiv Bayerna jedini zabio pogodak za Arsenal na meti je PSG-a, a navodno i Juventusa. Iako je teško povjerovati da Talijani mogu ponuditi takav novac. Sanchez je prema Transfermarktu procijenjen na 55 milijuna eura.

Vrijedi spomenuti kako se nakon debakla u Munchenu Sanchez sukobio sa svojim suigračima. Priča se da je Sanchez bio na rubu fizičkog sukoba sa Alexom Oxladeom-Chamberlainom, ali daljnji sukob spriječio je Wengerov pomoćnik Steve Bould.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo