POTRESENI VAHA ODRŽAO EMOTIVAN GOVOR: / Halilhodžić i igrači uplakani; 'Nadamo se, čekamo čudo...'

Image
Foto: AFP

'Čekamo čudo i nadamo se da će neko čudo uskoro stići'

24.1.2019.
22:04
AFP
VOYO logo

Argentina, Francuska i čitav nogometni svijet tuguju zbog Emiliana Sala, argentinskog bivšeg napadača Nantesa, koji se nalazio u nestalom avionu i kojem se još ne zna sudbina, ali su pretpostavke loše.

U četvrtak poslijepodne obustavljena je potraga za zrakoplovom u kojem je bio Sala, a koji je nestao s radara u ponedjeljak navečer, kad se nalazio iznad La Manchea na letu od Nantesa do Cardiffa, objavila je policija s otoka Guernesey u Engleskom kanalu. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šanse za preživljavanje gotovo ravne nuli

Šanse za preživljavanje nestalog pilota Davida Ibbotsona i nogometaša su u ovom trenutku ocijenjene iznimno malima, gotovo ravnima nuli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRAMATIČNI DETALJI O VAHINOM BIVŠEM NOGOMETAŠU IZ NESTALOG AVIONA: /

Sve je manje nade

Image
DRAMATIČNI DETALJI O VAHINOM BIVŠEM NOGOMETAŠU IZ NESTALOG AVIONA: /

Sve je manje nade

"Upravo sam saznao da je potraga Emiliana prekinuta. Teško je govoriti o tome nešto pametno u ovom trenutku. Svi smo šokirani", rekao je vidno potreseni Vahid Halilhodžić kada je sa svojim igračima izašao pred navijače Nantesa, prenosi detalje s treninga britanski tabloid Mirror...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Za mene je ovo možda i najteži trenutak u sportskom životu'

"Sada više nego ikada moramo ostati ujedinjeni, solidarni, moramo se držati zajedno. Teško je raditi i trenirati u ovom trenutku, ali dijelimo osjećaje, tugu. Svi smo se okupili, razgovaramo o njemu, pričamo... Za mene je ovo možda i najteži trenutak u sportskom životu. Bilo je još teških, ali u sportskom životu... Potpuno sam rastresen, no dobro. Poštovat ćemo njegovu obitelj koja još nema potvrdu o smrti, tako da nada još uvijek postoji. Ne znam je 'mršava' ili nije. Čekamo čudo i nadamo se da će neko čudo uskoro stići. Zbog toga mu ne želimo odati priznanje, niti će biti minute šutnje, sve dok njegova smrt ne bude potvrđena, mi čekamo i nadamo se", kazao je emotivni Halilhodžić koji je morao tješiti svoje igrače...

Igrači bili u suzama

Nantesovi igrači bili su u suzama dok su slušali Vahin govor i trenirali. Čini se da je vijest najviše pogodila ganskog napadača Majeeda Warisa koji je plakao u trenerovom naručju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sala je putovao natrag iz Nantesa u Cardiff, za koji je potpisao rekordni ugovor za taj premierligaški klub na 15 milijuna funti, nakon što se oprostio od svojih bivših suigrača.

Sky Sport objavio glasovnu WhatsApp poruku iz aviona

Ugledni britanski Sky Sport objavio je glasovnu poruku iz aviona u kojem su bili argentinski nogometaš Emiliano Sala i pilot Dave Ibbotson, nestali u ponedjeljak navečer nakon polijetanja iz Nantesa prema Cardiffu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izrazio strah

Englezi pišu kako je Sala izrazio strah u zvučnoj WhatsApp poruci, a koju je poslao prijateljima dok je bio na letu. U poruci se čuje glas – za kojeg se izvješćuje da je Sala – koji govori:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mrtav sam umoran. Ovdje u Nantesu sam imao toliko stvari za obaviti, još nisam sve obavio do kraja… Ovdje sam u avionu koji izgleda da će se raspasti. Idem u Cardiff jer sutra krećemo. Poslijepodne imam prvi trening s novim suigračima, vidjet ćemo kako će biti”, rekao je nogometaš zijevajući, a u glasu se primijeti da je uistinu bio umoran, prenose engleski mediji.

‘Bojim se’

“Kako ste vi? Sve u redu? Ako vam se ne javim za sat, sat i pol, ne znam hoće li nekog poslati po mene ili kako”, nastavio je Sala koji je na kraju iznenada dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bojim se”.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo