PROBLEM U ATLETICU: Mandzukic naljutio Simeonea!

‘Trebamo igrace koji znaju da pojedinac nije vazniji od momcadi”, znakovito je porucio Diego Simeone nakon nule Seville i Atletica. kako donosi Marca, ta izjava je jasna poruka Mariju Mandzukicu.

Hrvatski napadac nasao se na klupi, Atletico je neocekivano zapoceo utakmicu samo s jednom spicom, Francuzom Griezmannom. Dosad su on i Mandzo bili ubojiti dvojac Atletica, ali Simeone je ovog puta imao druge planove.

Mandzukic ih nije bas najbolje shvatio. Barem tako tvrde spanjolske kolege. Zaigrao je u posljednjih 15-ak minuta, ali uopce nije slusao upute strucnog stozera, a ponasao se kako ga utakmica uopce ne zanima. Navodno, u 90. minuti je Sevilla pocela napad pokraj njega, a on je samo nezainteresirano gledao u suparnicke igrace. Potpuno letargicno i bez zelje da im oduzme loptu.

‘Simeoneova izjava bila je poruka za Mandzukiceve usi. Cim je saznao da ne zapocinje utakmice, poceo je s nadurenim stavom. Mandzukic nije dobra zamjena, dosad ga je Simeone uvijek koristio od prve minute”, stoji u tekstu u Marci, uz dodatak da Atleticu je iznimno potreban Mandzukic u pravoj formi.

Povratak na Net.hr