banner

KRITIČNO JE

‘POTPUNO JE POSIVIO, NIJE MOGAO PRIČATI I JEDVA JE DISAO’: Supruga legendarnog vratara progovorila o njegovoj borbi s koronom

‘Posljednja 72 sata njegove borbe za život bila su vrlo teška’

Legendarni turski vratar, Rustu Recber, trenutno je u bolnici i u kritičnom je stanju prouzrokovanom notornim koronavirusom. Turski su mediji prozvali njegovu suprugu Isil Recber da je ona kriva zbog njegova stanja, da je prekršila samoizolaciju kada je izašla iz stana i otišla u kozmetički salon te da je tako unijela virus u njihov dom.

“To je laž, nisam išla u kozmetički salon. Izašla sam samo jednom, ali boli me briga u ovim trenucima za taj linč, zanima me samo Rustu da ozdravi”, rekla je Isil Recber, čiji je test na koronu bio negativan.

https://www.instagram.com/p/B-SkucDj4DH/

Zatim je opisala u kakvom je stanju njezin suprug.

“Posljednja 72 sata njegove borbe za život bila su vrlo teška i nadam se da odsad idemo samo prema naprijed. Ovo je bitka čovjeka protiv novog virusa koji nije poznat ljudskom tijelu. Najbitnije ga je rano otkriti, da ne ode u pluća… Satima i danima je imao temperaturu. Onda simptomi koje nikad nije imao, osjetio ili vidio. Patio je od slabosti, umora, gubitka apetita, koža mu je postala siva, disao je brzo i teško, a kašalj nije prestajao. Nije mogao ni pričati, imao je nepravilan puls. Natjerala sam ga da odemo u bolnicu”, rekla je Isil.

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pročitati OVDJE.

Povratak na Net.hr