POTENCIJALNI VATRENI: / Slavni klub lovi bivšeg dinamovca!

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

U Srbiji se predstojeće subote igra jubilarni 150. vječni derbi, okršaj između nogometaša Partizana i Crvene zvezde.

23.2.2016.
10:30
Screenshot
VOYO logo

Argentinski lijevi bek Luis Ibañez (27) od ljeta prošle godine igra za Crvenu zvezdu i u sjajnoj je formi. U 22 ovosezonska nastupa upisao je šest golova i sedam asistencija, a Zvezda je, uvelike zahvaljujući njemu, uvjerljivo prva na ljestvici srpskog prvenstva.

Odbijena ponuda Salzburga

Kako pišu mediji u susjednoj državi, zbog Ibañeza na predstojeći derbi dolaze predstavnici portugalskog prvaka Benfice koja je u potrazi za lijevim bočnim igračem. Preporučio ga je navodno njegov sunarodnjak Gaitan koji već godinama igra u Benfici, a Ibañezova je prednost činjenica da ima hrvatsku putovnicu, pa kao državljanin Europske unije ne bi bio stranac u Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski mediji pišu i da je Zvezda u zimskom prijelaznom roku odbila ponudu Salzburga koji je za Ibañeza nudio 1,2 milijuna eura. Kako će beogradski klub reagirati ako stigne ponuda Benfice, tek treba vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ibañez je bio član Dinama od 2008. do 2015. godine. U nedavnom je razgovoru za srpske Novosti izrazio želju da zaigra za hrvatsku reprezentaciju, ali je dodao i kako misli da to u ovom trenutku nije realno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo