POSTAJE SVE OZBILJNIJE: / Benzemi prijeti zatvor, upleten i u trgovinu drogom!?

Image
Foto: AFP, MATTHIEU ALEXANDRE

Nogometaš madridskog Reala Karim Benzema proveo je noć u pritvoru u Versaillesu nakon uhićenja zbog sumnje da je ucjenjivao reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuenu.

5.11.2015.
14:03
AFP, MATTHIEU ALEXANDRE
VOYO logo

Podsjetimo, Benzema je u srijedu došao u policijsku postaju u Versaillesu gdje je odmah smješten u pritvor. Osumnjičen je da je s još nekoliko osoba, među kojima je navodno i umirovljeni nogometaš Djibril Cisse, ucjenjivao Valbuenu snimkom seksa.

Image
SNIMKA SEKSA: /

Karim Benzema uhićen zbog ucjenjivanja suigrača!

Image
SNIMKA SEKSA: /

Karim Benzema uhićen zbog ucjenjivanja suigrača!

Švercao kokain?

AFP navodi da je protiv Benzeme podignuta optužnica za pokušaj ucjene i izbude, te sudjelovanje u zavjeri. Francuski mediji pišu da je Benzema priznao kako je upleten u cijeli slučaj, ali tvrdi da je bio samo posrednik između trojice ucjenjivača, među kojima je i jedan njegov prijatelj iz djetinjstva, i Valbuene. Napadač je navodno ustvrdio kako je samo savjetovao veznjaku Lyona da plati 100.000 eura kako snimka ne bi procurila, dok tužitelji tvrde da je radio pritisak na suigrača da ispuni zahtjev ucjenjivača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Karim nije sudjelovao ni u čemu za što je optužen, ni u ucjeni ni u iznudi. Sve to nema nikakvog smisla. Podizanje optužnice nije dokaz krivnje. Ovo je tek početak afere", izjavio je nogometašev odvjetnik Sylvain Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema francuskim zakonima, pokušaj iznude donosi kaznu do pet godina zatvora i 75.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je politički tjednik Le Point objavio da bi Benzema mogao biti umiješan u potpuno odvojeni skandal vezan uz šverc kokaina! Radi se navodno o jednoj od najvećih afera vezanih uz trgovinu drogom u francuskoj povijesti, a lokalni su mediji skandal nazvali Air Cocaine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo