Navijači izvrijeđali donedavnog heroja tribina: 'Odj***'

U subotu se na Signal Iduna Parku u Dortmundu odigrala uvertira velikog finala ovogodišnje Lige prvaka, koji će se dogoditi 25.

5.5.2013.
12:50
VOYO logo

U derbi utakmici 32. kola Bundeslige Borussia i Bayern su odigrali bez pobjednika (1:1). No, u tom su susretu domaći navijači pokazali što misle o svom dojučerašnjem miljeniku Mariju Götzeu, koji na kraju sezone odlazi upravo u minhenski Bayern.

"Težnja za zlatom pokazuje koliko imaš srca... Od.... Götze", glasio je transparent navijača Borussije koji se u jednom trenutku utakmice razvio preko jedne tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je, kako smo spomenuli, završila bez pobjednika, a Götzea nije bilo u momčadi zbog ozljede.

Dok je Jupp Heynckes, trener Bayerna, u subotu odmarao mnoge svoje bitne igrače (Mandžukić, Ribery, Robben, Müller, Schweinsteiger, Lahm), na drugoj je strani Jürgen Klopp izveo gotovo sve najbolje što ima u svojoj svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa, navijači su platili ulaznicu da vide ono najbolje i od nas i od njih. Što sam drugo trebao? Pa, nije ovo bila prijateljska utakmica, igrali smo da uzmemo tri boda", rekao je Klopp koji je tijekom drugog dijela imao žestoku svađu s Matthiasom Sammerom, sportskim direktorom Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapravo ne znam što je govorio, primaknuo sam se da bolje čujem. Ustvari, nije me briga za to, nisam došao tražiti prijatelje na stadionu. Pogotovo ne među ljudima u Bayernu", okončao je u svom stilu Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo