Sjajna fora: Najvece pojacanje bilo bi da Hrvat ne sjedi na klupi!

U razgovoru za IlSussidiario.net, talijanski nogometni agent Manuel Porceddu dao je svoje misljenje o mogucim ovoljetnim pojacanjima za Inter.

19.5.2014.
15:24
VOYO logo

Pritom je pokazao da ima iznimno visoko misljenje o mladom hrvatskom nogometasu Mateu Kovacicu (20) koji je u zavrsnici sezone dobio veliku minutazu i potvrdio kvalitetu. Na pitanje koji bi igrac bio pravo pojacanje za milanski klub u veznom redu, Porceddu je dao zanimljiv odgovor:

"Mislim da bi najvece pojacanje za Inter bila potvrda Matea Kovacica koji je pokazao da posjeduje nevjerojatne kvalitete. Sljedece sezone bi trebalo pronaci prostora za talentiranog Hrvata", komentirao je Porceddu conjenicu da je Mateo dobar dio sezone prosjedio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/TsDGRtnFFOA

Puno manje minuta dobio je protekle sezone Tin Jedvaj, jos jedan bivsi dinamovac, koji je u nedjelju odradio prvu kompletnu utakmicu u Seriji A. Njegova je Roma u posljednjem kolu porazena na gostovanju kod Genoe s 1:0, a Jedvaj je odigrao svih 90 minuta u obrani Vucice, te dobio zuti karton. Nakon utakmice je u razgovoru za klupsku televizijsku postaju porucio kako se veseli buducnosti medu ''giallorossima'' unatoc tome sto ove sezone nije puno igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam svojom igrom iako znam da mogu bolje. Najdraza mi je pozicija sredisnjeg stopera. Mogu igrati i na boku, ali u sredini imam vise samopouzdanja", rekao je 18-godisnji Zagrepcanin.

Na pitanje o buducnosti, mladi je hrvatski reprezentativac dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, sezona je zavrsena, ali jasno je da je moja buducnost ovdje u Romi. Moj talijanski? Dobar je, mogu pricati, ali jos uvijek se ne osjecam sigurnim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo