VIDEO: / NEMA SRECE Kakav sok za Slavena Bilica i Matea Kovacica!

Bivsi hrvatski izbornik Slaven Bilic je sa svojim Besiktasom dozivio sok u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

12.3.2015.
20:38
VOYO logo

Bivseg hrvatskog izbornika Slavena Bilica pomazio je zdrijeb Europske lige nakon dramaticne utakmice protiv Liverpoola, u kojoj je Besiktas slavio protiv Redsa na jedanaesterce (5:4, posljednji jedanaesterac u dvoboju promasio je Dejan Lovren).

Besiktas je za ulazak u cetvrtfinale dobio Club Brugge i dozivio sok usred Belgije. Domacin je slavio sa 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besiktas je u vodstvo doveo Tore u 46. minuti, dok je za 1:1 zabio Sutter u 62. Na 2:1 povisio je Rafaelov iz jedanaesterca u 79. minuti dvoboja. Tako Club Brugge putuje u Istanbul s prednoscu od jednog gola, sto mu itekako daje sansu za prolaz u daljnju fazu natjecanja.

Belgijskom sastavu je ovo bila 13. utakmica u nizu ove sezone u Europi bez poraza, pri cemu deseta pobjeda. Bio je to ujedno i prvi poraz Besiktasa od nekog belgijskog kluba. U dosadasnjih pet susreta ostvario je tri pobjede i dva remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perisic sa svojim Wolfsburgom igra protiv Intera Kovacica i Brozovica, slavnog talijanskog sastava koji je vec u 5. minuti poveo s 1:0 golom Palacia. Medel je presjekao jedan napad gostiju na terenu, dao za Icardija, koji je odlicnom loptom uposlio argentinskog napadaca koji je sam izasao pred golmana domacih Benagliju i zabio za vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo odgovorio je njemacki sastav i Wolsburg je u 27. minuti razveselio svoje navijace. Nakon udarca iz kuta Naldo je fantasticno glavom pogodio s 10 metara za 1:1. Za 2:1 u 63 minuti zabio je De Bruyne, dok je na 3:1 povecao isti igrac u 76. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je imao jos nekoliko odlicnih prilika, no Juan Pablo Carizzo je upisao nekoliko odlicnih obrana. Za Wolfsburg je od 87. minute zaigrao oporavljeni Ivan Perisic, dok je Mateo Kovacic u Interu dobio priliku u zadnjih osam minuta. Marcelo Brozovic nije prijavljen za Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnjipro je golom Romana Zozulje u 30. minuti pobijedio Ajax 1-0. Ukrajinski sastav je prvi put stigao do osmine finala Europske lige, a sada ima priliku nacini i korak vise. Hrvatski nogometas Nikola Kalinic odigrao je za Dnjipro posljednjih 14 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom susretu osmine finala Europske lige nogometasi Zenita su u St Peterburgu pobijedili Torino 2:0.

Kljucni trenutak utakmice dogodio se u 28. minuti kada je Torino ostao s igracem manje nakon sto je iskljucen Marco Benassi. Mladi 20-godisnji veznjak je u 12. minuti dobio prvi zuti, a 16 minuta kasnije i drugi zuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit je s igracem vise rutinski stigao do pobjede, a golove su postigli Axel Witsel (38) i Domenico Criscito (53). Uzvratni susret je 19. ozujka u Torinu.

REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zenit - Torino 2:0 Club Brugge - Besiktas 2:1 Wolfsburg - Inter 3:1 Dnjipro - Ajax 1:0 Everton - Dinamo Kijev 2:1 Fiorentina - Roma 1:1 Napoli - Dinamo Moskva 3:1 Villarreal - Sevilla 1:3

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo