PORAZ OD MAĐARSKE ZA DALIĆA JE ŠESTI NA KLUPI VATRENIH: / Sjećate li se ostalih?

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Dalić je sada na 50 posto pobjeda u 22 utakmice

25.3.2019.
8:51
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu protiv Mađarske Zlatko Dalić je upisao šesti poraz otkako je u listopadu 2017. preuzeo 'Vatrene'. U 22 utakmice pod njegovim vodstvom hrvatska vrsta je upisala 11 pobjeda, pet neodlučenih ishoda i šest poraza od kojih je onaj u Španjolskoj (0-6) ostao upisan kao najteži poraz u povijesti hrvatske vrste.

Prvi poraz na hrvatskoj klupi Dalić je doživio na američkoj pripremnoj turneji od Perua (0-2). Identičnim rezultatom Hrvatska je izgubila u Liverpoolu od Brazila u pripremnom susretu za World Cup. Treći poraz, ujedno i prvi službeni Dalić je doživio u finalu World Cupa u Rusiji od Francuske (2-4). Uslijedio je poraz od Španjolske (0-6) u Ligi nacija, te poraz od Engleske u istom natjecanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo mjesto još živi

Šesti poraz Dalić je doživio u Budimpešti od Mađarske (1-2) u kvalifikacijama za EP 2020. Dalić je svoj put na klupi 'Vatrenih' započeo u Kijevu u kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018. Hrvatska je Olimpijskom stadionu u Kijevu pobijedili 2-0 načinivši veliki korak prema plasmanu na svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Uslijedile su uspješno odrađene dodatne kvalifikacije protiv Grčke, te fantastično ljeto tijekom kojeg je hrvatska vrsta zadivila svijet osvojivši drugo mjesto na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo