hnl

Popravni ispit: ‘Ne bježim od toga što sam rekao’

Karlovac je uspio riješiti svoje probleme, barem privremeno, pa će u subotu ugostiti Dinamo, koji je također živio u neizvjesnosti hoće li tog susreta biti.

“To nam je prva utakmica za bodove i jako nam je važna da zadržimo pozicije na kojima smo sada. Ne znam kakvi nas uvjeti čekaju u Karlovcu, kad doznam kakav je teren, odlučit ću o momčadi, a rotacija će biti”, kaže Ante Čačić.

Sammir nije spreman.

“Nije u kombinacijama, zna se da on puno znači ovoj momčadi, ali mora biti spreman. Dok ga nema, ne mogu razmišljati o tome koliko nam fali. Razgovarali smo o njemu. Znamo da ga treba dovesti u stanje da može pokazati talent koji ima.”

Trener je izvijestio da će Igor Bišćan biti kapetan Modrih u natjecateljskoj utakmici nakon dugo vremena.

“Sve je treninge odradio s momčadi. A Šimunić i Pokrivač imaju dodatne treninge, Špehar će igrati za juniore, prednost ću dati lakšim igračima koji se bolje snalaze na teškom terenu.”

Luis Ibañez je trebao biti slavljenički raspoložen, dobio je nagradu za najučinkovitijeg igrača jesenskog dijela sezone. No, čini se da nema razloga za zadovoljstvo. Lijepo je što je dobio taj pokal koji je zaslužio svojim srcem i egzaktnim učinkom. No, nije očito osvojio trenera Čačića koji će najučinkovitijeg igrača lige posjesti na klupu, a prednost dati mladom Josipu Pivariću.

A prema najavama stratega Modrih, Dinamo bi uz pobjeđivanje trebao igrati atraktivan nogomet.

“Ne bježim od toga što sam rekao, moramo izgledati bolje, želim da budemo goropadni, agresivni, a takvi nismo bili u Puli, pogotovo u drugom dijelu. S obzirom na to da je zakazalo sedam, osam igrača u drugih 45 minuta, pripisao sam to slabo izdanje umoru”, zaključio je trener Dinama.

Zdravko Mamić bio je u Puli, no navodno se u Karlovcu neće pojaviti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr