PONOVNO U POTRAZI ZA KLUBOM: / Bivši hrvatski reprezentativac ostao bez posla nakon samo četiri mjeseca

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević (30) nakon samo je četiri mjeseca raskunuo ugovor s ruskom prvoligašem Anžijem iz Mahačkale.

20.1.2017.
12:22
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Iličević je cijelu karijeru proveo u rodnoj Njemačkoj prije nego što je u kolovozu prošle godine potpisao za Anži. U Rusiju je otišao kao slobodan igrač jer mu je istekao ugovor s HSV-om, ali epizoda u Mahačkali nije se pokazala previše sretnom.

'Bilo mi je dobro'

Klub koji je posljednjih godina plivao u novcu i dovodio zvijezde poput Roberta Carlosa, Samuela Eto'a i Williana, upao je u financijske problema, a jedna od posljedica je bila i raskid ugovora s Iličevićem. Nekadašnji Vatreni odigrao je 14 utakmica za Anži i postigao tri pogotka te upisao jednu asistenciju. Unatoč ekspresnom raskidu ugovora, Iličević nimalo ne žali zbog ruskog iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo vrhunski trening-centar u središtu Moskve, a ja sam imao kuću u blizini. Na domaće utakmice smo putovali avionom. Naravno, bilo je to drugačije iskustvo od Njemačke, ali bilo mi je dobro, i profesionalno i privatno", rekao je Iličević u razgovoru za Sport1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, sada ga čeka potraga za novim klubom, a pritom nije isključen povratak u Bundesligu.

Povratak u Bundesligu?

"To je jedna od najjačih liga u Europi i sigurno je jedna od opcija za mene, no mogu zamisliti i ostanak u Rusiji", dodao je hrvatski krilni nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za hrvatsku je reprezentaciju Iličević skupio osam nastupa i postigao jedan gol, a posljednji je put dres nacionalne momčadi nosio protiv Islanda, u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo